Μενού
  • Α-
  • Α+

Να που έγινε κι αυτό. Έχουμε και επίσημα την πρώτη Ελληνίδα τραγουδίστρια, η οποία ξεκινάει την καριέρα της από τον «μαγικό» κόσμο του TikTok. Στο παρελθόν ήταν χαρακτηριστικό το παράδειγμα του Παντελή Παντελίδη, ο οποίος άρχισε να γίνεται γνωστός μέσα από videos τραγουδιών του που ανέβαζε στο Youtube, ενώ τώρα στην περίπτωση της 18χρονης Αναστασίας Δημητρά, η πλατφόρμα του TikTok φαίνεται πως έκανε όλη τη «δουλειά».

Διαβάστε ακόμη: Σασμός: Το νέο τραγούδι, με τα δυνατά κοινωνικά μηνύματα, που ακούστηκε στη σειρά και έγινε αμέσως viral

Η νεαρή καλλιτέχνης είχε ανεβάσει πριν από περίπου ένα μήνα στον λογαριασμό της στην πλατφόρμα ένα βίντεο μερικών δευτερολέπτων, στο οποίο τραγουδούσε το ρεφρέν του κομματιού της με τίτλο «Αμαρτίες». Οι στίχοι και η μελωδία του άρχισαν να κυκλοφορούν στο TikTok εξαιρετικά γρήγορα, με όλο και περισσότερα άτομα να δοκιμάζουν να κάνουν lip sync πάνω του.

https://www.tiktok.com/@imanastasia_dimitra/video/7041985142943943941

Σε αυτό τον «χορό» μπήκαν και αρκετοί Έλληνες celebrities, όπως η Κατερίνα Ζαρίφη, η Marseauc και άλλοι, με αποτέλεσμα το αρχικό βίντεο της Αναστασίας να ξεπεράσει το 1.500.000 προβολές. Γρήγορα αυτή η επιτυχία την οδήγησε στην πόρτα της νεοσύστατης δισκογραφικής Golden Records, η οποία ανήκει στο δυναμικό της Minos EMI, με την Δημητρά να χαρακτηρίζεται αυτή τη στιγμή ως νέα «Λένα Ζευγαρά».

Όπως και η συνάδελφός της, έτσι και η 18χρονη Αναστασία, είδε τις μουσικές της μετοχές να εκτοξεύονται απότομα με ένα κομμάτι, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως όλο αυτό έχει γίνει με κλειστά τα νυχτερινά μαγαζιά. Κάτι μας λέει πως μόλις τα μέτρα για τον κορονοϊό ελαφρύνουν, η νεαρή τραγουδίστρια θα είναι από τα πρώτα ονόματα που θα απασχολήσουν τους επιχειρηματίες, με στόχο να πιάσουν τον παλμό της νεολαίας

Μέσα σε όλα αυτά, η Αναστασία Δημητρά κατάφερε και κάτι ακόμα. Να σκαρφαλώσει στην πρώτη θέση των μουσικών τάσεων του Youtube μέσα σε μόλις δύο ημέρες από την κυκλοφορία του πρώτου της βίντεο κλιπ για το κομμάτι «Αμαρτίες». Οι προβολές του είναι ήδη κοντά στο 1.000.000, με τα σχόλια του κοινού να είναι αποθεωτικά. 

Μάλιστα, το βίντεο κλιπ που σκηνοθέτησε ο Γιάννης Παπαδάκος στηρίζει το κίνημα #MeToo, περνώντας το μήνυμα ότι «η κακοποίηση είναι έγκλημα, όχι δικαιολογία». Τέλος, τη μουσική και τους στίχους του τραγουδιού «Αμαρτίες» υπογράφουν ο Γιώργος Καλογεράκος και η Daphne Lawrence.

Απ' ότι φαίνεται η Αναστασία Δημητρά ήρθε για να μείνει. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA