Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ... έσπασε τη σιωπή της για πρώτη φορά από τη στιγμή που βρέθηκε στο επίκεντρο της μεγαλύτερης «διαμάχης» στην 94η απονομή των βραβείων Όσκαρ το βράδυ της Κυριακής. Οταν δηλαδή ο σύζυγος της Γουίλ Σμιθ σηκώθηκε στη σκηνή και χαστούκισε τον παρουσιαστή Κρις Ροκ επειδή έκανε ένα άκομψο αστείο εις βάρος της.

Μεγάλες προσωπικότητες και διασημότητες από όλο τον κόσμο αντέδρασαν στο απίστευτο περιστατικό, η όμως η Τζέιντα κράτησε τη σιωπή της μέχρι και το βράδυ της Τρίτης. Με μια αινιγματική ανάρτησή της στο Instagram, η σύζυγος του Γουίλ Σμιθ μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της μια εικόνα που έγραφε απλά: «Αυτή είναι μια περίοδος της θεραπείας και είμαι εδώ γι' αυτό».

Διαβάστε ακόμη: Οσκαρ 2022: Η αντίδραση της Νικόλ Κίντμαν στη σφαλιάρα του Γουίλ Σμιθ πήρε το δικό της βραβείο... στο twitter

Η ίδια είχε μοιραστεί στο παρελθόν εικόνες και βίντεο με την εμφάνισή της από τα Όσκαρ, όπου ο σύζυγός της κέρδισε βραβείο καλύτερου ηθοποιού, αλλά δεν είχε σχολιάσει το περιβόητο χαστούκι. Η τελευταία της ανάρτηση πιστεύεται ότι είναι ένα έμμεσο μήνυμα για το περιστατικό.

https://www.instagram.com/p/CbsOBj6rzUB/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA