Μενού
  • Α-
  • Α+

Χωρίς να «μασήσει» τα λόγια του ο τραγουδοποιούς Φοίβος Δεληβοριάς, μίλησε για την εποχή που κυριαρχεί αυτή την εποχή χρησιμοποιώντας σκληρές εκφράσεις. Ο αγαπημένος τραγουδοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ «Στούντιο 4» με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο και αναφέρθηκε στην τραπ μουσική την οποία χαρακτήρισε ως «τάση που θα περάσει».

Ειδικότερα, ο Φοίβος Δεληβοριάς σημείωσε πως: «και τις χρονιές που έγραφα μικρός τραγούδια και τα έβγαζα υπήρχαν άθλια τραγούδια και υπήρχαν και καλά τραγούδια των οποίων ήμουν οπαδός. Το ίδιο συμβαίνει κάθε χρονιά από τότε μέχρι τώρα. Δηλαδή θα ανακαλύψω 30, 40 τραγούδια που θα τα βρω καταπληκτικά και πολύ σκουπίδι τριγύρω. Απλώς τώρα το σκουπίδι, τα τελευταία χρόνια, έχει αποκτήσει μια πιο επιθετική και καθαρά κυνική μορφή».

«Πια είναι τόσο πολύ σεξιστικά, τόσο πολύ ομοφοβικά και τόσο πολύ ρατσιστικά και με τέτοιου τύπου τρόπο… Ότι είμαι 17 χρονών και το όνειρο μου είναι σακούλια με χιλιάρικα! Αυτό το πράγμα είναι ένα σημείο των καιρών που έχει να κάνει με την παγκόσμια κατάσταση και τον τρόπο που πάει ο πλανήτης και μεγαλώνουν αυτά τα παιδιά» τόνισε ο Φοίβος Δεληβοριάς.

«Σκουπίδι για μένα είναι αυτό το οποίο αποβάλλεται εύκολα από τη ζωή και την πραγματικότητα» συμπλήρωσε ο τραγουδοποιός.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.