Μενού
  • Α-
  • Α+

Το τρίτο του βραβείο MVP θα διεκδικήσει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, καθώς όπως ανακοίνωσε το ΝΒΑ, βρίσκεται στους τρείς φιναλίστ για τον τίτλο του «Πολυτιμότερου Παίκτη» της κανονικής περιόδου της λίγκας, μαζί με τους Τζοέλ Εμπίντ και Νίκολα Γιόκιτς. Η διοργανώτρια αρχή έδωσε τους φιναλίστ για τα έξι βραβεία της κανονικής περιόδου με τον Αντετοκούνμπο να βρίσκεται ανάμεσα στους τρεις τελικούς υποψηφίους για τον τίτλο του κορυφαίου παίκτη της σεζόν (MVP). Ο «Giannis» ξέρει ότι θα έχει μια δύσκολη μάχη με τον Εμπίντ των Σίξερς να θεωρείται από πολλούς το πρώτο φαβορί.

Διαβάστε ακόμη: Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Διπλός» στην πρεμιέρα των πλέι οφ και 1-0 οι Μιλγουόκι Μπακς

Ωστόσο, ο Ελληνας σταρ του ΝΒΑ, είναι -όπως αναμενόταν- στη σχετική λίστα για το βραβείο του MVP, αλλά όχι και σε αυτή του καλύτερου αμυντικού. Ο Greek Freak διεκδικεί το τρίτο βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη της regular season και πρόκειται για μία από τις πιο αμφίρροπες μάχες των τελευταίων ετών, αφού τη δεδομένη χρονική στιγμή και ο Γιόκιτς μοιάζει να έχει τις ίδιες πιθανότητες για να το κατακτήσει.

Φυσικά δεν είναι μόνο το MVP καθώς η λίγκα ανακοίνωσε και τους υποψηφίους για τα βραβεία: του «Καλύτερου Αμυντικού», του «Rookie της Σεζόν», του «Πιο Βελτιωμένου Παίκτη», του «Έκτου Παίκτη της Σεζόν» και φυσικά του «Καλύτερου Προπονητή».

Αναλυτικά οι υποψήφιοι σε κάθε κατηγορία:

Βραβείο MVP

Γιάννης Αντετοκούνμπο (Μπακς)

Τζοέλ Εμπίντ (Σίξερς)

Νίκολα Γιόκιτς (Νάγκετς)

Καλύτερος αμυντικός

Μικάλ Μπρίτζες (Σανς)

Ρούντι Γκομπέρ (Τζαζ)

Μάρκους Σμαρτ (Σέλτικς)

Πιο βελτιωμένος παίκτης

Ντάριους Γκάρλαντ (Καβαλίερς)

Τζα Μοράντ (Γκρίζλις)

Ντεζάντε Μάρεϊ (Σπερς)

Καλύτερος προπονητής

Τέιλορ Τζένκινς (Γκρίζλις)

Έρικ Σπόελστρα (Χιτ)

Μόντι Γουίλιαμς (Σανς)

Καλύτερος Rookie

Σκότι Μπαρνς (Ράπτορς)

Κέιντ Κάνιγχαμ (Πίστονς)

Έβαν Μόμπλεϊ (Καβαλίερς)

Τάιλερ Χίρο (Χιτ)

Καμ Τζόνσον (Σανς)

Κέβιν Λοβ (Καβαλίερς)

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA