Μενού
  • Α-
  • Α+

Αναρτήθηκε στον ΟΑΕΔ σήμερα, Πέμπτη 1 Ιουλίου η προκήρυξη για την πρόσληψη αναπληρωτών, ωρομίσθιου εκπαιδευτικού αλλά και ειδικού επιστημονικού προσωπικού στη Σχολή Επαγγελματικής Κατάρτισης ΑμεΑ Αθηνών, για το επόμενο σχολικό έτος, 2021-22.

Διαβάστε ακόμη: ΟΠΕΚΑ: Μόνο με ραντεβού η εξυπηρέτηση με φυσική παρουσία - Ποια είναι η διαδικασία

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση από σήμερα 1/7/2021 έως και τις 9/7/2021 με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, προς τη Γραμματεία της Σχολής, για τη δημιουργία πινάκων αξιολόγησης και επιλογής αναπληρωτών, ωρομισθίων εκπαιδευτικών και ειδικού εκπαιδευτικού επιστημονικού προσωπικού, όπως αυτό ορίζεται παραπάνω, για την κάλυψη των παρακάτω κλάδων και ειδικοτήτων:

  1. Πηλοπλαστική - Κεραμική
  2. Αγιογραφία
  3. Δερματοτεχνία
  4. Ξυλουργική - Επιπλοποιία
  5. Διοικητικό και Οικονομικό Στέλεχος (Τηλεκατάρτιση)
  6. Σχεδιασμός Ιστοσελίδων
  7. Υπάλληλος Μηχανογραφημένου Λογιστηρίου
  8. Πηλοπλαστική – Κεραμική (Φάρος Τυφλών)
  9. Διοικητικό και Οικονομικό Στέλεχος (Φάρος Τυφλών)

Οι πίνακες θα ισχύουν για το σχολικό έτος 2021-2022, αφορούν τη Σχολή ΑμεΑ Αθηνών και θα καλύψουν τις ανωτέρω ειδικότητες.

Η αποστολή των αιτήσεων θα πραγματοποιηθεί μόνο ταχυδρομικώς (με συστημένη επιστολή ή με ταχυμεταφορά) από τον/την υποψήφιο/α, στη Γραμματεία της Σχολής Επαγγελματικής Κατάρτισης ΑμεΑ Αθηνών ΟΑΕΔ (Λ. Γαλατσίου 19, T.K. 11141, Αθήνα).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ  www.oaed.gr στην ενότητα “Νέα και Ανακοινώσεις”.

Δείτε εδώ την Προκήρυξη

Δείτε εδώ την Αίτηση Υποψήφιου Ωρομίσθιου Εκπαιδευτικού

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA