Μενού
  • Α-
  • Α+

Αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ , τα οριστικά αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς, τα ΚΔΑΠ και τα ΚΔΑΠΑμεΑ, για το σχολικό έτος 2021-2022. Οι δικαιούχοι με σειρά μοριοδότησης, λαμβάνουν voucher αξίας 280 ευρώ/μήνα προκειμένου να επιλέξουν τον φορέα/δομή (δημοτικό ή ιδιωτικό) που επιθυμούν να φιλοξενηθεί το τέκνο τους. Οι εγγραφές των ωφελούμενων – κατόχων voucher στις δομές, θα πραγματοποιηθούν από την Τρίτη 24 Αυγούστου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για το αν δικαιούνται ή όχι την «αξία τοποθέτησης» (voucher), μέσω της ειδικής εφαρμογής στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. (www.eetaa.gr – paidikoi.eetaa.gr) με τη χρήση των κωδικών Taxisnet.

Μπείτε ΕΔΩ για να δείτε τα οριστικά αποτελέσματα

Τα αποτελέσματα καθυστέρησαν καθώς με τα διαθέσιμα 279 εκατ. του προγράμματος «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής της Περιόδου 2021-22» που αφορούν 146.000 ωφελούμενα άτομα, έμεναν εκτός περίπου 1.000 παιδιά. Ετσι αναζητήθηκαν την τελευταία στιγμή περίπου 3 με 3,5 εκατ. ευρώ, τα οποία, τελικώς, βρέθηκαν από κονδύλια του υπουργείου Εργασίας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA