Την τελευταία εργάσιμη ημέρα του μήνα, την Παρασκευή 29 Ιουλίου θα γίνει η πληρωμή της τρίτης δόσης του επιδόματος παιδιού σύμφωνα με τον ΟΠΕΚΑ. Ο υπολογισμός θα γίνει σύμφωνα με την τελευταία εκκαθαρισμένη φορολογική δήλωση. Μετά την υποβολή της φορολογικής δήλωσης τρέχοντος έτους ή τροποποίηση αυτής, το ποσό του επιδόματος επανυπολογίζεται αυτόματα.
Διαβάστε ακόμη: ΔΥΠΑ - ΕΦΚΑ : Τα επιδόματα που καταβάλλονται μέχρι αύριο
Η πλατφόρμα παραμένει κλειστή, όπως συμβαίνει κάθε φορά πριν από κάθε πληρωμή. Για την ακριβή ημερομηνία και ώρα για την επανέναρξη της επαναλειτουργίας της πλατφόρμας Α21 και την υποβολή νέων αιτήσεων θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση.
Σε περίπτωση που το εισόδημα του φορολογικού έτους 2021 είναι μικρότερο από εκείνο του 2020, το καταβαλλόμενο επίδομα μπορεί να αυξηθεί εφόσον προκύψει αλλαγή στην κατηγορία ισοδύναμου οικογενειακού εισοδήματος.
Αν όμως το εισόδημα του 2021 είναι υψηλότερο εκείνου του 2020, τότε εφόσον προκύψει αλλαγή στην κατηγορία ισοδύναμου οικογενειακού εισοδήματος, το καταβαλλόμενο επίδομα μπορεί να μειωθεί και να ακολουθήσουν στη συνέχεια οι απαιτούμενοι συμψηφισμοί έως την εξόφληση της διαφοράς.
- Η Βαλέρια Λάτσιου ενηλικιώθηκε: Η ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη με τις τρομερές ομοιότητες
- Έκρηξη στο εργοστάσιο Βιολάντα: Ελεύθεροι οι τρεις συλληφθέντες - Τέσσερις ώρες κατέθεταν
- «Δεν διέθετε lane assist» λέει ο δικηγόρος της εταιρίας ενοικίασης του βαν των φιλάθλων του ΠΑΟΚ
- Θλίψη στο ΠΑΣΟΚ: Πέθανε η υποψήφια βουλεύτρια Αριστέα Καζάκου σε ηλικία 40 ετών
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.