Μέχρι και την ερχόμενη Παρασκευή, 9 Σεπτεμβρίου, στις 18:00 θα είναι ανοικτή η ηλεκτρονική πλατφόρμα αιτήσεων Α21–Επίδομα Παιδιού καθώς στη συνέχεια θα κλείσει προσωρινά, όπως πριν από κάθε νέα πληρωμή, προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία εκκαθάρισης της πληρωμής της 4ης δόσης, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΟΠΕΚΑ.
Διαβάστε ακόμη: Εποχικό βοήθημα - ΔΥΠΑ: Αρχίζουν οι αιτήσεις - Τα ποσά ανά επάγγελμα
Η καταβολή του επιδόματος θα πραγματοποιηθεί στις 30 Σεπτεμβρίου 2022. Για να χορηγηθεί το επίδομα παιδιού, θα πρέπει η αίτηση να έχει υποβληθεί οριστικά και να έχει εγκριθεί. Αίτηση η οποία αποθηκεύτηκε προσωρινά, θεωρείται μη υποβληθείσα και δεν λαμβάνεται υπόψη. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται τον σύνδεσμο https://opeka.gr/oikogeneies/epidoma-paidiou/erotiseis-apantiseis/, προκειμένου να διαβάσουν τις συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις για το επίδομα παιδιού.
- Καταπέλτης οι Δικαστές κατά Καρυστιανού-Κωνσταντοπούλου: «Μοναδικός στόχος η πολιτική εκμετάλλευση»
- Χρήστος Δημόπουλος: «Έμαθα να μιλώ στα παιδιά προσπαθώντας να κερδίσω την κόρη της γυναίκας μου»
- Υποχωρούν οι τιμές πετρελαίου μετά το διάγγελμα Νετανιάχου - Η εικόνα των αγορών
- Θύμα ξυλοδαρμού ο Ηλίας Βρεττός σε νυχτερινό μαγαζί: Τι δήλωσε ο τραγουδιστής
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.