Κλείνει προσωρινά στις 11 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 18:00 η ηλεκτρονική πλατφόρμα αιτήσεων Α21-Επίδομα Παιδιού, όπως άλλωστε συμβαίνει πριν από κάθε νέα πληρωμή, προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία εκκαθάρισης της πληρωμής της πέμπτης δόσης. Οπως αναφέρει ο Οργανισμός Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ) σε ανακοίνωσή του, η καταβολή της πέμπτης δόσης θα πραγματοποιηθεί την 30ή Νοεμβρίου, τελευταία εργάσιμη ημέρα του μήνα.
Διαβάστε ακόμη: Επίδομα θέρμανσης: Ως 9/12 οι αιτήσεις - Πότε θα πληρωθούν οι δικαιούχοι
Υπενθυμίζεται προς τους ενδιαφερόμενους ότι για να χορηγηθεί το επίδομα παιδιού, θα πρέπει η αίτηση να έχει υποβληθεί οριστικά και να έχει εγκριθεί. Αίτηση η οποία αποθηκεύτηκε προσωρινά, θεωρείται μη υποβληθείσα και δεν λαμβάνεται υπόψη. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται τον σύνδεσμο https://opeka.gr/oikogeneies/epidoma-paidiou/erotiseis-apantiseis/, προκειμένου να διαβάσουν τις συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις για το επίδομα παιδιού.
- Γυναικοκτονία στη Δράμα: Γιατί ο ψυχολόγος της ΕΛ.ΑΣ. «κλείδωσε στο συρτάρι» τις συνεδρίες με τον 51χρονο
- Τσίπρας από Κύπρο: «Πάμε να νικήσουμε στις εκλογές και να φέρουμε αλλαγή πολιτικής»
- Ο άνθρωπος που αμφισβητεί ανοιχτά όσα ξέραμε για την Ικαρία
- Πέθανε ο ηθοποιός Σωτήρης Τσόγκας - Ήταν παντρεμένος με τη Μαίρη Ραζή
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.