Την ερχόμενη Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου, κλείνει προσωρινά, η ηλεκτρονική εφαρμογή για το Επίδομα Παιδιού - Α21 και από τις 18:00 δεν θα δέχεται νέες αιτήσεις.
Όπως ανακοίνωσε ο ΟΠΕΚΑ, η ηλεκτρονική πλατφόρμα του επιδόματος θα ενεργοποιηθεί εκ νέου και θα τεθεί στη διάθεση των πολιτών, την Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου και ώρα 08.00.
Σημειώνεται πως, για να χορηγηθεί το Επίδομα Παιδιού - Α21 θα πρέπει η αίτηση να έχει υποβληθεί οριστικά και να έχει εγκριθεί. Η αίτηση που έχει αποθηκευτεί προσωρινά, θεωρείται μη υποβληθείσα και δεν λαμβάνεται υπόψη.
- «Υπέφερα και με έδιωξε»: Aποκλειστικά στο Reader τα τελευταία λόγια του 43χρονου μποξέρ που χτύπησε γιατρό
- Τι είναι επιτέλους αυτές οι κλήσεις από Ολλανδία και Πολωνία - Kαι τι (δεν) πρέπει να κάνετε
- Κοκαΐνη, ποδόσφαιρο και μαύρο μητρώο: Ποιος είναι ο «Έλληνας Εσκομπάρ» που πιάστηκε στον Πειραιά
- Λιάγκας: «Είναι στην τελική ευθεία να κάνει μήνυση - Θα καταγγείλει ασέλγεια στο καμαρίνι του τραγουδιστή»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.