Μενού
av vasilopoulos
ΑΒ Βασιλόπουλος | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Η ΑΒ Βασιλόπουλος προχώρησε σε απάντηση στη διαφημιστική καμπάνια της Lidl Hellas που αφορά σε σύγκριση τιμών σε προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη στο διάστημα από τις 14 έως τις 18 Μαΐου.

Η Lidl κατέληγε στο συμπέρασμα πως είναι φθηνότερη σε 14 προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας σε σχέση με τον ΑΒ Βασιλόπουλο και τον Σκλαβενίτη, τους οποίους παρουσιάζει σαν Σούπερ Μάρκετ Α και Σούπερ Μάρκετ Β, ωστόσο στις αποδείξεις εμφανίζει την επωνυμία των δύο αλυσίδων.

Δείτε εδώ την ανάρτηση των σούπερ μάρκετ Lidl:

Η απάντηση της ΑΒ Βασιλόπουλος

Με ανάρτησή της στο Facebook η ΑΒ Βασιλόπουλος ευχαρίστησε τη LidlHellas που προτίμησε τα καταστήματά της για τις αγορές της και την ενημέρωσε ακόμη ότι η απόδειξη της θα ήταν ακόμη πιο χαμηλή αν είχε ΑΒ Plus και για αυτό την έκανε και μέλος.

Συγκεκριμένα, στην ανάρτηση αναφέρεται:

«Αγαπητή Lidl Hellas, είδαμε ότι ήρθες και ψώνισες από εμάς και σε ευχαριστούμε πολύ. Απέδειξες ότι έχουμε ήδη χαμηλές τιμές αλλά με μία 6ευρη επιταγή, το καλάθι σου θα ήταν ακόμα πιο οικονομικό

Γι' αυτό και πήραμε την πρωτοβουλία να σε κάνουμε μέλος του ΑΒ Plus. Για να εξαργυρώνεις και εσύ 6ευρες επιταγές αλλά και όλα τα προνόμια που απολαμβάνουν κάθε μέρα πάνω από 1 εκατ. πελάτες μας καθημερινά. Καλώς ήρθες και καλά ψώνια».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA