Μενού
  • Α-
  • Α+

Σταθερό στα 17 σεντς ανά κιλοβατώρα παραμένει το τιμολόγιο της ΔΕΗ για το Δεκέμβριο που ανακοινώθηκε απόψε. Συγκεκριμένα οι τιμές, όπως και το Νοέμβριο, είναι:

  • Για κατανάλωση έως 500 κιλοβατώρες, 17 σεντς.
  • Από 500 κιλοβατώρες και πάνω, 18,2 σεντς.
  • Νυχτερινό τιμολόγιο: 12,9 σεντς.

Εντός των επόμενων ωρών θα ανακοινωθούν οι χρεώσεις και των υπόλοιπων προμηθευτών για τον Δεκέμβριο, που θα είναι ο τελευταίος μήνας για τα τρέχοντα προσωρινά τιμολόγια ρεύματος, αλλά και τις οριζόντιες επιδοτήσεις στους λογαριασμούς. Όσον αφορά τις τελικές τιμές Δεκεμβρίου, αυτές θα διαμορφωθούν από την επιδότηση που θα ανακοινώσει για τον επόμενο μήνα το ΥΠΕΝ.

Η αναγγελία των τιμολογίων του επόμενου μήνα στις 20 του προηγούμενου εφαρμόζεται για τελευταία φορά καθώς στο τέλος του χρόνου λήγει το πλαίσιο των έκτακτων μέτρων που εφαρμόστηκε από το περυσινό καλοκαίρι. Από 1ης Ιανουαρίου τίθεται σε ισχύ νέο πλαίσιο που έχει ανακοινώσει το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων το κοινό τιμολόγιο που θα προκύπτει από μαθηματική φόρμουλα και θα ανακοινώνεται κάθε 1η του μήνα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.