Ποδόσφαιρο
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Euro 2004: Ο Ρεχάγκελ τραγουδάει τον Εθνικό ύμνο στο τρέιλερ της ταινίας «Βασιλιάς Οττο»

Πέρασαν 17 χρόνια από το έπος της Ελλάδας στο Euro 2004 και αυτό το καλοκαίρι βγαίνει στους κινηματογράφους η ταινία «Βασιλιάς Οττο»

Ο Όττο Ρεχάγκελ (Πηγή: Getty Images)
Ο Όττο Ρεχάγκελ (Πηγή: Getty Images)

Ακόμα και σήμερα, ακριβώς 17 χρόνια μετά, αν ζητούσαν να στοιχηματίσεις ένα ευρώ υπέρ της Εθνικής Ελλάδος στο ποδοσφαιρικό Euro του 2004, ακόμα και σήμερα θα το σκεπτόσουν κι ας έχουν όλα κριθεί! Εν έτει 2021 ο Όττο Ρεχάγκελ τραγουδά τον εθνικό ύμνο στην ταινία που είναι αφιερωμένη στο έπος του με την Εθνική Ελλάδος. Εδω και μερικές ώρες κυκλοφορεί το trailer της ταινίας-ντοκιμαντέρ «Βασιλιάς Οττο» όμως από το προηγούμενο καλοκαίρι υπήρχε το teaser.

Ο αρχιτέκτονας πίσω από αυτό τον απροσδόκητο θρίαμβο ήταν ο θρυλικός Γερμανός προπονητής, ο «Βασιλιάς» Όττο Ρεχάγκελ. Έχοντας σημειώσει τεράστιες επιτυχίες για την χώρα του, πήρε την παράτολμη απόφαση να εγκαταλείψει την αυτοκρατορία του, για να αναλάβει την αδύναμη Ελληνική ομάδα ποδοσφαίρου.

Αυτή είναι ιστορία για το πως δύο εκ διαμέτρου αντίθετες κουλτούρες ενώθηκαν, μίλησαν την ίδια γλώσσα και έγραψαν μαζί ένα νέο κεφάλαιο στην Ελληνική μυθολογία.

Το ντοκιμαντέρ «ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΟΤΤΟ» (King Otto) θα βγει αυτό το καλοκαίρι στις ελληνικές αίθουσες από την Tanweer.

Πότε θα βγει η ταινία

Ακόμα δεν υπάρχει επίσημη ημερομηνία για το πότε θα την δούμε στην Ελλάδα. Ηδη έχει βγει στους κινηματογράφους της Αμερικής και της Αυστραλίας (με εξαιρετικές κριτικές για την ώρα) και μέσα στις επόμενες μέρες θα μάθουμε το πότε θα βγάλουμε εισιτήριο για να δούμε από... μέσα το έπος του 2004.

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

TAGS
#Εθνική ομάδα #ποδόσφαιρο #Ευρώπη #Όττο Ρεχάγκελ

Best of Internet