Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Ραχήλ Μακρή καταφέρθηκε με σκαιότατους χαρακτηρισμούς κατά των οπαδών του Ολυμπιακού που συνέρρευσαν κατά χιλιάδες στο Καραϊσκάκη για να προϋπαντήσουν τον μέχρι πρότινος αρχηγό της δεκατετράκις πρωταθλήτριας Ευρώπης, Ρεάλ Μαδρίτης, τον μοναδικό ξένο ποδοσφαιριστή που χρίσθηκε αρχηγός της «βασίλισσας της Ευρώπης» από το 1904 και διεθνή με την Εθνική Βραζιλίας, Μαρσέλο.

Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ που θα κοσμεί με την παρουσία του το ελληνικό ποδόσφαιρο, σε μία από τις σπουδαιότερες, αν όχι την σπουδαιότερη μεταγραφή ελληνικού συλλόγου, παρουσιάστηκε χθες από τη διοίκηση του Ολυμπιακού σ' ένα σχεδόν κατάμεστο γήπεδο, στο οποίο πήγαν 27.000 οπαδοί της ομάδας για να αποθεώσουν τον 34χρονο άσο.

Ανάρτηση Νο.1

Η Μακρή λοιπόν, αφού χθες το βράδυ έγραψε ότι «έβαλαν 27000 να χοροπηδάνε σαν μαϊμούδες μπροστά σε έναν κλωτσοτοπιό. 27.000! Δεν υπάρχει σωτηρία» κι άκουσε τα εξ αμάξης στο facebook όπου κι έκανε την ανάρτηση, το πρωί της Τρίτης, προχώρησε σε νέα, ενημερώνοντας τους... haters ότι εμμένει στη γνώμη της, δεν την αλλάζει και την διάνθισε με ορισμένα ακόμα προσβλητικά για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων».

Ανάρτηση Νο.2

«Θίχτηκαν για το μαϊμούδες αυτοί που όταν τους φόρεσαν φίμωτρα σαν μαϊμούδες και έτρωγαν ξύλο γιατί βγήκαν από το σπίτι δεν είπαν τίποτα και μπήκαν όπως συνηθίζουν να βγάλουν τα εγκληματικά τους ένστικτα και να επιτεθούν με ύβρεις και απειλές» υπερθεμάτισε η κυρία Μακρή για να δεχθεί εκ νέου τη μήνη των χρηστών των social media και να κατεβάσει εν τέλει αμφότερες τις αναρτήσεις.

Ανάρτηση Νο.3

Αρκέστηκε δε να γράψει μία τρίτη, αναφορικά με το θέμα, στην οποία έγραψε «Θα παρακαλούσα να αποχωρήσουν από το προφίλ μου φανατικοί όλων των μαντριών. Μου προκαλούν αηδία, δεν έχουν καμία σωτηρία και δεν αλλάζουν την γνώμη μου».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA