Μενού
  • Α-
  • Α+

«Δεν υπάρχει» αυτό που έζησαν το βράδυ της Τετάρτης οι ποδοσφαιρόφιλοι. Το Champions League στα καλύτερα του, με τις ομάδες να προσφέρουν μοναδικές στιγμές έντασης, πάθους και, βέβαια, ωραίου ποδοσφαίρου με πολλά γκολ. «Αυτοκτόνησε» η Ατλέτικο, «πάρτι» της Μπάγερν επί της Μπάρτσα και ένας όμιλος (ο 4ος) «κόλαση» όπου στην τελευταία αγωνιστική όλοι μπορεί να προκριθούν και όλοι να αποκλειστούν! Τι άλλο να ζητήσει κανείς... Στον πρώτο όμιλο, η επιβλητική Λίβερπουλ νίκησε εκτός έδρας με 3-0 τον Άγιαξ και εξασφάλισε την πρόκρισή της στους «16». Η Νάπολι που είχε ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση καθάρισε εύκολα με 3-0 τη Ρέιντζερς. Την τελευταία αγωνιστική οι Ιταλοί θα πάνε στο Άνφιλντ για να πάρουν οριστικά και την 1η θέση αφού θα πρέπει η ομάδα του Κλοπ να νικήσει με πάνω από τρια γκολ διαφορά.

Στον δεύτερο όμιλο, η Πόρτο νίκησε εύκολα με 0-4 την Μπριζ εκτός έδρας και άφησε την Ατλέτικο και την Λεβερκούζεν να «σφαχτούν» μεταξύ τους για την πρόκριση. Και «σφάχτηκαν». Το ματς έληξε 2-2 αλλά  στο… 99′ η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε είχε μεγάλη ευκαιρία για τη νίκη αφού κέρδισε πέναλτι, αλλά ο Καράσκο δεν έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, στην επαναφορά μια κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και στο επόμενο σουτ ο Καράσκο άθελά του έκοψε την πορεία της μπάλας προς τα δίχτυα.

Στον τρίτο όμιλο, η νίκη της Ίντερ επί της Πλζέν «έσβησε» κάθε ενδιαφέρον στον όμιλο,, αφού οι Ιταλοί προκρίθηκαν στους «16» μαζί με την Μπάγερν η οποία ταπείνωσε την αποκαρδιωτική Μπάρτσα μέσα στην Ισπανία. Οι Καταλανοί θα «βολευτούν» με τη συμμετοχή τους στο Europa League. Στον τέταρτο όμιλο, γίνεται... «κόλαση» αφού όλες οι ομάδες μπορούν να προκριθούν και όλες να αποκλειστούν στην τελευταία αγωνιστική. Τον πρώτο λόγο τον έχει η Τότεναμ η οποία θα μπορούσε να είχε καθαρίσει την πρόκριση στους «16» από απόψε αλλά το γκολ του Κέιν στο 95 ακυρώθηκε μέσω VAR!

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι βαθμολογίες: 

1ος όμιλος

Νάπολι-Ρέιντζερς 3-0

Άγιαξ- Λίβερπουλ 0-3

Η βαθμολογία (σε 5 αγώνες)

Νάπολι 15 (Προκρίθηκε στους «16»)

Λίβερπουλ 12 (Προκρίθηκε στους «16»)

Αγιαξ 3

Ρέιντζερς 0

2ος όμιλος

Μπριζ-Πόρτο 0-4

Ατλέτικο Μ.-Λεβερκούζεν 1-1

Η βαθμολογία (σε 5 αγώνες)

Μπριζ 10 (Προκρίθηκε στους «16»)

Πόρτο 9 (Προκρίθηκε στους «16»)

Ατλέτικο Μ. 5

Λεβερκούζεν 4

3ος όμιλος

Ίντερ-Βικτόρια Πλζεν 4-0

Μπαρτσελόνα - Μπάγερν 0-3

Η βαθμολογία (σε 5 αγώνες)

Μπάγερν Μ. 15 (Προκρίθηκε στους «16»)

Ίντερ 10 (Προκρίθηκε στους «16»)

Μπαρτσελόνα 4 (Προκρίθηκε στα play off του Europa League)

Πλζεν 0

4ος όμιλος

Τότεναμ-Σπόρτινγκ Λισ. 1-1

Άιντραχτ Φρ.-Μαρσέιγ 2-1

Η βαθμολογία (σε 5 αγώνες)

Τότεναμ 8

Σπόρτινγκ Λ. 7

Αϊντραχτ Φρ. 7

Μαρσέιγ 6

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA