Μενού
  • Α-
  • Α+

Ευθεία επίθεση του Ολυμπιακού στην κυβέρνηση μετά το τέλος του μεγάλου ντέρμπι στη Λεωφόρο με τον Παναθηναϊκό. Ο Γιάννης Βρέντζος, μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ Ολυμπιακός, μιλώντας στην κάμερα της συνδρομητικής τηλεόρασης, έκανε λόγο για «εγκληματική οργάνωση με έδρα το Μαξίμου», εξαπολύοντας ολομέτωπη επίθεση για το θέμα των υποκλοπών και υποστήριξε πως ο Ολυμπιακός πρέπει να φύγει άμεσα από το πρωτάθλημα, διαμαρτυρόμενος για τη διαιτησία και το πέναλτι του καταλόγισε στις καθυστερήσεις ο Δανός διαιτητής.

«Νομίζω ότι αυτό που έγινε ξεκάθαρο σήμερα είναι ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο, διοικείται από ένα φασιστικό παρακράτος που διέπεται από παρανομία και οργανωμένο έγκλημα. Αυτό βέβαια είναι λογικό όταν στα τελευταία τρία χρόνια λειτούργησε μέσα στην Κυβέρνηση ένα καθεστώς παρανομίας στο Μέγαρο Μαξίμου με επικεφαλής τον Γρηγόρη Δημητριάδη και άλλα λαθραία και παράνομα στοιχεία. Η ανοχή μας αυτή τελείωσε. Η προσωπική μου πρόταση είναι ο Ολυμπιακός να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα και να διεκδικήσει στα δικαστήρια την κάθαρση του ελληνικού ποδοσφαίρου», ανέφερε χαρακτηριστικά. Η επίθεση του Ολυμπιακού στην κυβέρνηση, έρχεται μόλις λίγες ημέρες μετά τα διαδοχικά ρεπορτάζ των Μέσων του Βαγγέλη Μαρινάκη για το θέμα των υποκλοπών. Να σημειωθεί επίσης πως η δήλωση του Γιάννη Βρέντζου στην Cosmote, έπαιξε και ως έκτακτη είδηση στο MEGA.

Θυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός ισοφαρίστηκε στο ντέρμπι στο 102' του αγώνα, ύστερα από πέναλτι που κέρδισε ο Παναθηναϊκός και για το οποίο ο διαιτητής αρχικά υπέδειξε φάουλ εκτός περιοχής. Οι «ερυθρόλευκοι» διαμαρτυρήθηκαν έντονα για τη φάση, η οποία τελικά έκρινε το ντέρμπι (1-1) και διατήρησε τη διαφορά των 10 βαθμών του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό.

Ο εκνευρισμός στον Ολυμπιακό είναι έντονος, ενώ ο Μίτσελ στη συνέντευξη Τύπου, δήλωσε: «Με θυμώνει το αποτέλεσμα. Όταν είπα λάθος αναφερόμουν στο διαιτητικό. Κάποιος που έχει παίξει ποδόσφαιρο δεν μπορεί να μεταφράσει την φάση αυτή σαν πέναλτι. Είναι ασαφές το ότι ενώ αρχικά έδωσε φάουλ, στη συνέχεια καταλόγισε πέναλτι». Για τη δήλωση του Βρέντζου που κάνει λόγο για αποχώρηση από το πρωτάθλημα, είπε: «Εγώ ασχολούμαι με τα αγωνιστικά, αλλά στηρίζω τις αποφάσεις τις διοίκησης. Υπάρχουν πράγματα που δεν καταλαβαίνω. Σαν προπονητής θέλω να τονίσω ότι είμαι θυμωμένος για το γεγονός ότι γίνονται λάθη που μας στερούν βαθμούς. Νομίζω ότι δεν χωράει συζήτηση στο ότι ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA