Μενού
  • Α-
  • Α+

Πόσες φορές δεν έχουν πει οι προπονητές ότι ένας αγώνας ποδοσφαίρου είναι σαν το σκάκι; Κάπως έτσι Μέσι και Ρονάλντο έπαιξαν μια παρτίδα σκάκι λίγο πριν την έναρξη του Μουντιάλ 2022 στο Κατάρ. Ο Αργεντινός και ο Πορτογάλος αναμετρώνται στο αρχαίο παιχνίδι στρατηγικής, αλλά όχι σε ποδοσφαιρικό γήπεδο, όχι με τακτικές της μπάλας, αλλά με στόχο ποιος θα κάνει ματ στον άλλο. Οι δυο τους θα έχουν την τελευταία τους ευκαιρία να τα πουν σε Παγκόσμιο Κύπελλο ως αντίπαλοι, όμως για λίγο επέλεξαν να αφήσουν τη στρογγυλή θεά τους στην άκρη και να φωτογραφηθούν για τη Louis Vuitton! 

Διαβάστε ακόμη: Στέφανος Τσιτσιπάς: Προκαλεί με νέα ανάρτηση - «Αγαπητοί haters έχω να σας δώσω πολλά ακόμα» 

Τόσο ο ένας όσο και ο άλλος είναι αυτές τις ημέρες στο Κατάρ για να συμμετάσχουν στο Παγκόσμιο Κύπελλο που θα είναι και για τους δύο το 5ο στην καριέρα τους. Ο Αργεντίνος και ο Πορτογάλος θα προσπαθήσουν να κερδίσουν το μοναδικό μεγάλο τρόπαιο που λείπει από το παλμαρέ τους. Ο Λιονέλ Μέσι έχει δηλώσει ότι αυτό θα είναι το τελευταίο του Μουντιάλ και ο Κριστιάνο Ρονάλντο είπε πρόσφατα ότι εάν κερδίσει την κούπα στο Κατάρ θα αποσυρθεί από την ενεργό δράση. 

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Οι Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο φωτογραφήθηκαν μαζί πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο και έπαιξαν μια παρτίδα σκάκι. Αυτός που τους ένωσε είναι ο γαλλικός οίκος μόδας Louis Vuitton, ο οποίος τους «έψησε» να φωτογραφηθούν για πρώτη φορά μαζί.  «Η νίκη είναι μία κατάσταση του μυαλού. Μία μακρά παράδοση στη χειροτεχνία μπαούλων, μέσω της φωτογράφησης της Annie Leibovitz»., αναφέρει η λεζάντα που συνοδεύει την εντυπωσιακή φωτογραφία, η οποία δημοσιεύτηκε στους λογαριασμούς των δύο παικτών.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA