Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο 50χρονος βουλευτής, σχολιάζοντας την αντίδραση των συναδέλφων του της Νέας Δημοκρατίας να χειροκροτήσουν τις ομιλίες του Κυριάκου Μητσοτάκη για το πρόστιμο των 500 ευρώ (που στη συνέχεια ανεστάλη), αναφέρθηκε με βαρείς χαρακτηρισμούς στον πρωθυπουργό, χαρακτηρίζοντάς τον «γραφικό».

Ο κ. Αβραμάκης παρομοιάζει τους βουλευτές της ΝΔ με «μαριονέτες, που χειροκροτούν ό,τι λέει ή κάνει ο αρχηγός τους» και τους προτρέπει, σε περίπτωση διαφωνίας, να «πάνε στην τουαλέτα ή στο κυλικείο» και να μην τον χειροκροτούν «για κάθε μ@@@@@α που λέει!». 

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Τελικά για τους συναδέλφους μου βουλευτές της ΝΔ  που ήταν παρόντες σήμερα στην Ολομέλεια της Βουλής, στη συζήτηση σε επίπεδο αρχηγών κομμάτων θα πω, από την πολιτική αξιοπρέπεια στην πολιτική ξεφτίλα ένα τσιγάρο δρόμος. Όταν υποχρεώνεσαι να χειροκροτείς δύο φορές τον αρχηγό σου, μία όταν ανακοινώνει την αύξηση του προστίμου από τα 300€ στα 500€  και μία όταν μεσα σε ελαχιστο χρόνο, παίρνει πίσω την αύξηση και λέει ότι παραμένει το πρόστιμο στα 300€.

Άλλο στηρίζω το κόμμα μου και τον αρχηγό μου και άλλο κάθομαι να χειροκροτώ σαν μαριονέτα ό,τι λέει ή κάνει ο αρχηγος μου κι ας εκτίθεμαι κι ας ξεφτιλίζομαι. Αν  διαφωνείς, μπορείς να  βγείς  απο την αίθουσα, να πας στο κυλικείο, στο εντευκτήριο, στην τουαλέτα βρε αδερφέ, δεν χρειάζεται να γίνεσαι περίγελος όταν ο γραφικός αρχηγός σου σε εκθέτει και σε αναγκάζει να τον χειροκροτάς για κάθε μ@@@@@α που λέει!

Τους αφιερώνω ένα ποίημα του Κωνσταντίνου Καβάφη: «Κι αν δεν μπορείς να κάμεις τη ζωή σου όπως τη θέλεις, τούτο  προσπάθησε τουλάχιστον όσο μπορείς: μην την εξευτελίζεις μες στην πολλή συνάφεια του κόσμου, μες στις πολλές κινήσεις και ομιλίες.»

 

Τελικά για τους συναδέλφους μου βουλευτές της ΝΔ που ήταν παρόντες σήμερα στην Ολομέλεια της Βουλής, στη συζήτηση σε...

Δημοσιεύτηκε από Λευτερης Αβραμακης στις Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2021
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA