Μενού
  • Α-
  • Α+

Είναι χαρακτηριστικό άρθρο των Times, όπου ούτε λίγο ούτε πολύ ο συντάκτης συγκρίνει τον Έλληνα πρωθυπουργό με τον... Τομ Σέλεκ (γνωστό μυστακιοφόρο ηθοποιό γνωστό για το... δασύτριχο στήθος του).

«Αν υπάρχει καμία αμφιβολία στο μυαλό σας για το πόσο δύσκολο είναι να είσαι ένας μεσήλικας ηγέτης κράτους, έρχεται μια ακόμη πρόκληση: η τεράστια πίεση που προκαλεί η φωτογράφιση του εμβολιασμού κατά του Covid-19. Η Καμάλα Χάρις δεν ένιωσε την ανάγκη να έρθει με ένα εφαρμοστό πουκάμισο που θα ΕΠΡΕΠΕ να ανοίξει μέχρι τον αφαλό. Δεν υπάρχει κανένας όρος που να λέει ότι ο ασθενής θα πρέπει να είναι ημίγυμνος. Ο νοσηλευτής δεν βάζει τη βελόνα και δίνει την εντολή «τώρα μοιάσε με τον Τομ Σέλεκ στην παραλία το 1983». Όμως αυτό ακριβώς έκανε ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για το εμβόλιό του», αναφέρει η εφημερίδα.

Παράλληλα, ο αρθρογράφος των Times, με εμφανώς ειρωνική διάθεση, κάνει λόγο για «στριπτίζ ρεαλιστικής πολιτικής». «Αυτό δεν ήταν ένεση, ήταν ένα «σούβλισμα» κάθε άλλου άνδρα πολιτικού ηγέτη που δεν πέρασε τους προηγούμενους έξι μήνες ετοιμάζοντας το πάνω μέρος του σώματός του για ένεση. Νομίζατε ότι ο Μητσοτάκης ήταν ένας κανονικός 52χρονος γραφειοκράτης; Όχι πια, μετά από αυτό το στριπτίζ ρεαλιστικής πολιτικής: τα γάντια, το πουκάμισο, όλα έφυγαν, αποκαλύπτοντας τις γυμνές τριχωτές του ρώγες (beary-hairy nipples) και ένα δερμάτινο κρεμαστό κόσμημα από το gap year του, όλα για χάρη της επιστήμης όπως καταλαβαίνετε», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο άρθρο.

Evening Standard: «Μήπως κάναμε μερικά έξτρα pushups σήμερα το πρωί κ. Μητσοτάκη;»

Καυστικό όμως ήταν και το άρθρο της Evening Standard, όπου ο Κυριάκος Μητσοτάκης «αποθεώνεται» για το γυμνασμένο του σώμα.

«Πραγματικά δεν είχαμε συνειδητοποιήσει πόσο χρειαζόμασταν τον Μητσοτάκη και το σφιχτό, μαυρισμένο του σώμα. Σε έναν πανδημικό κόσμο όπου το ποστ του εμβολίου στο Instagram έχει μετατραπεί στο απόλυτο σύμβολο στάτους, ο Μητσοτάκης έγινε ο πήχης που πρέπει κανείς να ξεπεράσει».

«Δεν υπάρχει κανένας λόγος να είναι κανείς γυμνόστηθος. Ένα μπλουζάκι ή ακόμα και ένα χαλαρό πουκάμισο θα έδινε τον απαραίτητο χώρο για τη νοσοκόμα ("την τυχερούλα", φωνάζουμε), ώστε να του σηκώσει το μανίκι και να κάνει τη σωτήρια ένεση. Όμως όχι. Το πουκάμισο είναι στενό, εφαρμοστό - και τι ωραία εφαρμογή έχει σε αυτό το σώμα. Μήπως κάναμε μερικά έξτρα pushups σήμερα το πρωί κ. Μητσοτάκη;», γράφει η Evening Standard και συνεχίζει:

«Και μετά έρχεται η πόζα. Αδιαφορος και καυτός, φωνάζει: «Πέρασα μήνες κάνοντας personal training με τον Joe Wicks για αυτήν ακριβώς τη στιγμή και επιτέλους απέδωσε». Ξέρει τι κάνει. Αυτή ήταν η δεύτερη δόση του εμβολίου, για την πρώτη είχε φορέσει κάτι πιο κατάλληλο, ένα πόλο μπλουζάκι με εύκολη πρόσβαση. Αυτή τη φορά όμως ήξερε τι χρειαζόταν: μια πολύ καυτή φωτογραφία του πολύ καυτού του κορμιού...».

Διαβάστε ακόμα

Κορονοϊός: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε τη δεύτερη δόση του εμβολίου

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA