Μενού
  • Α-
  • Α+

Κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, η Αριστοτελία Πελώνη ανέφερε ότι η κυβέρνηση θα αναλάβει συνολικές πρωτοβουλίες για το ζέον θέμα της σεξουαλικής κακοποίησης, τις οποίες θα ανακοινώσει ο πρωθυπουργός.

Προανήγγειλε συζήτηση σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών την Πέμπτη με προεξέχον ζήτημα την ποιότητα του δημοσίου Διαλόγου.

«Πρέπει να το προλάβουμε και ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η κυβερνητική εκπρόσωπος σημείωσε, άλλωστε, πως «η Ελλάδα είναι κράτος δικαίου και η ελληνική κοινωνία είναι κοινωνία αρχών και αξιών».

Στον απόηχο των καταγγελιών για σεξουαλικές κακοποίησεις του ελληνικού #Metoo, η κυρία Πελώνη τόνισε, τέλος, πως «χρειαζόμαστε κώδικες δεοντολογίας και ένα σαφώς ορισμένο πλαίσιο», που θα προστατεύει τα θύματα και θα εκπαιδεύει.

Google News

Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Φόρτωση BOLM...