Η υπόθεση του γνωστού παρουσιαστή Μένιου Φουρθιώτη, της φρουράς του, των απειλών εναντίον του που επικαλείται ο ίδιος αλλά και της μαρτυρίας του πρώην υπουργού Εργασίας, Γιάννη Βρούτση έχει φτάσει από τη Βουλή όπου το έφεραν ΚΙΝΑΛ και ΣΥΡΙΖΑ, μέχρι το Συμβούλιο της Επικρατείας όπου ο παρουσιαστής προσέφυγε ζητώντας την επαναφορά της φρουράς του.
Κυβερνητικές πηγές, ανέφεραν σχετικά με την υπόθεση πως η κυβέρνηση θα προσφύγει άμεσα στον Εισαγγελέα ζητώντας την πλήρη διερεύνηση όλων των πτυχών της υπόθεσης, αλλά και πως έχει ήδη παρέμβει οικονομικός εισαγγελέας και διερευνώνται οι οικονομικές πτυχές της υπόθεσης.
Σημείωναν μάλιστα με νόημα, πως «Τον λόγο πλέον έχει η Δικαιοσύνη».
- «Είναι ό,τι χειρότερο μου έχει συμβεί»: Ο λόγος που η Καινούργιου οδηγήθηκε στο νοσοκομείο
- Δράκαινα vs λαγοκέφαλος: Τι λέει η Παγώνη για το δάγκωμά τους - Η λύση για να ξενοιάσετε
- Χαλάνδρι: Εγκεφαλικά νεκρός ο 17χρονος που έπεσε από το μπαλκόνι
- «Κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια»: Η πληρωμένη απάντηση Βούλγαρη και Χασαπόπουλου για το τηλεοπτικό τους «διαζύγιο»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.