Την απόλυτη στήριξη του τόσο στη Νίκη Κεραμέως όσο και συνολικά στις γυναίκες της κυβέρνησης που έχουν δεχθεί κατά καιρούς επιθέσεις, εξέφρασε σύμφωνα με πληροφορίες από κυβερνητικές πηγές ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Διαβάστε ακόμη: Ποινικός Κώδικας: Αυστηροποιούνται οι όροι απόλυσης καταδίκων - Τι αλλάζει
Ο Πρωθυπουργός εξέφρασε τη στήριξή τους στην Υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως όχι μόνο πολιτικά αλλά και προσωπικά για τις επιθέσεις που δέχτηκε πρόσφατα στη Βουλή από τον Νίκο Φίλη και άλλα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ.
Παράλληλα μίλησε ευρύτερα, για τις επιθέσεις που έχουν δεχθεί άλλες γυναίκες της κυβέρνησης όπως η Υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, Υφυπουργός Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου και η Κυβερνητική Εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη.
- Καλαμαριά: «Κλειδί» στην υπόθεση οι απολογίες των φίλων του 20χρονου - Τι είπε στο Reader ο θείος του 23χρονου
- Πόσο ασφαλή είναι τα social media για έναν ανήλικο σήμερα; Φτιάξαμε λογαριασμό και το διαπιστώσαμε μόνοι μας
- Tα 2 ελληνικά νησιά που αυτό το καλοκαίρι επιβάλλουν αυστηρούς κανόνες για να μην «βουλιάξουν»
- Το επικίνδυνο μήνυμα που στέλνει στη Βόρεια Κορέα ο πόλεμος του Τραμπ στο Ιράν
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.