Μενού
  • Α-
  • Α+

Στους 5 ανέρχονται πλέον οι ανεμβολίαστοι βουλευτές του Κοινοβουλίου, μετά τον εμβολιασμό του Παύλου Πολάκη και συνεπώς στους 295 οι εμβολιασμένοι, σύμφωνα με ενημέρωση του προεδρείου της Βουλής, χωρίς ουδείς ωστόσο να γνωρίζει για ποιους πρόκειται. Σύμφωνα με τον Α’ Αντιπρόεδρο της Βουλής, Νικήτα Κακλαμάνη, από τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν στην τελευταία Διάσκεψη των προέδρων, προκύπτει ότι τα ανεμβολίαστα μέλη της εθνικής αντιπροσωπείας ήταν 6 και όπως είπε «από χθες μετά τον εμβολιασμό του κ. Πολάκη είναι 5».

Διαβάστε ακόμη: Αντιεμβολιαστές προς Πολάκη: Μέχρι και το μουστάκι θα σε βάλουν να ξυρίσεις!

Ο ίδιος υπογράμμισε ότι οι ανεμβολίαστοι βουλευτές θα έχουν την ίδια αντιμετώπιση με τους υπαλλήλους της Βουλής, δηλαδή, υποχρεούται να προσκομίζουν 2 αρνητικά διαγνωστικά τεστ την εβδομάδα, προκειμένου να συμμετέχουν δια ζώσης στις εργασίες της Βουλής.

Ο κ. Κακλαμάνης, ωστόσο, εξήγησε ότι πρέπει να τηρηθεί η προστασία των προσωπικών δεδομένων, συνεπώς ουδείς γνωρίζει ποιοι βουλευτές είναι ανεμβολίαστοι, ενώ τα τεστ θα ελέγχονται μόνο από τον εξουσιοδοτημένο γιατρό.

Η τοποθέτηση του Αντιπροέδρου της Βουλής έγινε κατόπιν παρέμβασης  του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Ραγκούση, ο οποίος υποστήριξε ότι το σύνολο των μελών της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει πλέον εμβολιαστεί και ζήτησε ξεκάθαρες απαντήσεις ως προς το αν και το σύνολο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ είναι εμβολιασμένο. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA