Μενού
  • Α-
  • Α+

Μετά την εισήγηση της επιτροπής των λοιμωξιολόγων, στις 10 σήμερα το πρωί, το υπουργείο Υγείας αναμένεται να οριστικοποιήσει τα μέτρα που δίνουν μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων στους εμβολιασμένους, ιδίως μέσα σε κλειστούς χώρους, και να τα ανακοινώσει στις 15:00 το μεσημέρι δια στόματος υπουργού Υγείας, Θάνου Πλεύρη. Σύμφωνα με πληροφορίες, η φιλοσοφία των νέων μέτρων προσανατολίζεται σε μία ανοιχτή κοινωνία που έχει ως στόχο να βοηθήσει τους εμβολιασμένους να επιστρέψουν στην κανονικότητα και να προστατεύσει τους ανεμβολίαστους, χωρίς όμως να τους επιβάλει επιπλέον περιορισμούς.

Παράλληλα, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές στις ανακοινώσεις από τον υπουργό Υγείας, θα ανακοινωθούν τα νέα μέτρα, με τα οποία θα μπει τέλος στα μίνι lockdown. Συγκεκριμένα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πλέον στις κόκκινες περιοχές δεν θα υπάρχει πρόβλεψη για μίνι lockdown, οπότε οι απαγορεύσεις για μουσική και μη κυκλοφορία από τις 01:00 έως τις 06:00, δεν θα τίθενται σε εφαρμογή.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA