Μενού
  • Α-
  • Α+

Λίγες ώρες μετά την τηλεφωνική τους επικοινωνία, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται ώστε να εκφράσει και από κοντά τις ευχές για ταχεία ανάρρωση. Η Φώφη Γεννηματά εισήχθη το βράδυ της Δευτέρας εσπευσμένα στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός καθώς είχε  συμπτώματα ατελούς ειλεού.

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ είναι έτοιμη να δώσει και πάλι μάχη με τον καρκίνο. Και θέλει να κερδίσει έναν ακόμη πόλεμο όπως έχει έκανε ξανά στο παρελθόν. Η ίδια άλλωστε έχει μιλήσει ανοικτά στο παρελθόν για τη δική της προσπάθεια αλλά και τα προβλήματα που αντιμετώπισε, όταν οι γιατροί της ανακοίνωσαν πως δεν μπορεί να γίνει μητέρα.

Την Τρίτη η ίδια ανακοίνωσε την απόφασή της να αποσυρθεί από την κούρσα για την εκλογή νέου προέδρου στο ΚΙΝΑΛ προκαλώντας ένα κύμα συμπαράστασης από τον πολιτικό κόσμο. Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, είχε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί της και το πρωί της Τετάρτης επισκέφθηκε τον θάλαμο του νοσοκομείου Ευαγγελισμός όπου και νοσηλεύεται, ενώ αποχώρησε δίχως να κάνει κάποια δήλωση.

https://twitter.com/PrimeministerGR/status/1447970870916435970?ref_src=twsrc^tfw

Φώφη Γεννηματά: Θα κερδίσω και αυτή τη μάχη

Η Φώφη Γεννηματά, πάντως, επικοινώνησε με τους στενούς της συνεργάτες και εμφανίστηκε αισιόδοξη ότι θα κερδίσει και αυτή τη δύσκολη μάχη που δίνει. Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ είχε νοσηλευτεί και πάλι στον Ευαγγελισμό με κολικό νεφρού στα τέλη Μαρτίου. Η κυρία Γεννηματά με ανάρτησή της στο Twitter είχε ευχαριστήσει ιδιαίτερα τους γιατρούς και τους νοσηλευτές του νοσοκομείου και ευχήθηκε σε όλους όσοι δίνουν την δική τους μάχη τα καλύτερα. H πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ είχε μάλιστα ανεβάσει και μια φωτογραφία από τον Ευαγγελισμό με φωτισμένη την Εθνική Πινακοθήκη στο βάθος.

«Η σύντομη περιπέτεια της υγείας μου τελείωσε καλά και μαζί με τις θερμές ευχές σας. Σας ευχαριστώ όλους και ιδιαίτερα τους γιατρούς και νοσηλευτές του Ευαγγελισμού για τη φροντίδα τους. Εύχομαι σε όλους που δίνουν τη δική τους μάχη, κάτω από τραγικές συνθήκες, τα καλύτερα», είχε γράψει η Φώφη Γεννηματά.

https://twitter.com/FofiGennimata/status/1447951203384627201?ref_src=twsrc^tfw
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA