Μεσίστιες κυματίζουν οι ελληνικές σημαίες στη Μόνιμη Αντιπροσωπεία και στην πρεσβεία της Ελλάδας στις Βρυξέλλες αλλά και στο NATO, ως ένδειξη πένθους για την απώλεια της Φώφης Γεννηματά, που έφυγε από τη ζωή τη Δευτέρα σε ηλικία 56 ετών.
Ειδικότερα, σε ανάρτησή της η ΜΕΑ αναφέρει: «Η ελληνική σημαία κυματίζει μεσίστια σήμερα, ως ένδειξη πένθους για τον πρόωρο χαμό της Φώφης Γεννηματά, αρχηγού του Ελληνικού Σοσιαλιστικού Κόμματος, ΚΙΝΑΛ», ενώ η ανάρτηση της πρεσβείας της Ελλάδας σημειώνει: «Η ελληνική σημαία μεσίστια στην πρεσβεία της Ελλάδας στο Βέλγιο, σε ένδειξη πένθους για την απώλεια της προέδρου του ΚΙΝΑΛ Φώφης Γεννηματά».
Για μια «θαρραλέα γυναίκα που έφυγε πολύ νωρίς» κάνει λόγο η ανάρτηση της μόνιμης αντιπροσωπείας της Ελλάδας στο ΝΑΤΟ στο Twitter για την απώλεια της Φώφης Γεννηματά. Πιο συγκεκριμένα αναφέρει:
«Μεσίστια η ελληνική σημαία σήμερα στο ΝΑΤΟ, τιμώντας τη Φωτεινή (Φώφη) Γεννηματά, αρχηγό του ελληνικού σοσιαλιστικού κόμματος ΚΙΝΑΛ και μια θαρραλέα γυναίκα, που έφυγε πολύ νωρίς».
- Απείλησαν την Αγγελική Νικολούλη ενώ ήταν στον αέρα το Φως στο Τούνελ: «Να μην ανακατευτώ εγώ, άντε γεια»
- Στο Ψυχικό υπήρχε όντως φάρος: Το θανατηφόρο τροχαίο του εφοπλιστή που τον γκρέμισε
- «Μου έπιασε τα μπαλάκια και νόμιζα θα τα ξεριζώσει»: Μετά από αυτό Πολ Γκασκόιν και Βίνι Τζόουνς έγιναν φιλαράκια
- QUIZ παλιός ελληνικός κινηματογράφος: Δεσποινίς Διευθυντής
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.