Μενού
  • Α-
  • Α+

Στο Μέγαρο Μαξίμου βρέθηκε τη Δευτέρα, 8 Νοεμβρίου, η Όλγα Κεφαλογιάννη, όπου πραγματοποίησε συνάντηση με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη. Το γεγονός αποκτά μείζονα σημασία, δεδομένης της «απόστασης» που διατηρούσαν εδώ και αρκετό καιρό, διάστημα κατά το οποίο η βουλευτής Α΄ Αθηνών και πρώην υπουργός Τουρισμού είχε εκφράσει επιφυλάξεις και ενίοτε την αντίθεσή της σε ορισμένα κυβερνητικά νομοσχέδια. 

Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό και φιλικό κλίμα ενώ η συζήτησή τους - πέρα από τις πολιτικές εξελίξεις - όπου η κυρία Κεφαλογιάννη φέρεται να εξέφρασε την πλήρη στήριξή της στον Κυριάκο Μητσοτάκη και την κυβέρνηση, επεκτάθηκε και σε προσωπικά θέματα και βέβαια στον ερχομό των διδύμων στη ζωή της. Κατά πόσο αυτό το τετ α τετ θα αποτελέσει προάγγελο εξελίξεων είναι άγνωστο, σε κάθε περίπτωση όμως ο πρωθυπουργός και η κορυφαία βουλευτής φαίνεται να διώχνουν τα όποια γκρίζα «σύννεφα» υπήρχαν στη σχέση τους και να βαδίζουν σε πορεία σύγκλισης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA