ΠΟΛΙΤΙΚΗ
09/11/2021 16:38

Συνάντηση Κυριάκου Μητσοτάκη με την Ολγα Κεφαλογιάννη στο Μέγαρο Μαξίμου

Το γεγονός αποκτά μείζονα σημασία, δεδομένης της «απόστασης» που διατηρούσαν εδώ και αρκετό καιρό, διάστημα κατά το οποίο η βουλευτής Α΄ Αθηνών και πρώην υπουργός Τουρισμού, Ολγα Κεφαλογιάννη, είχε εκφράσει επιφυλάξεις και ενίοτε την αντίθεσή της σε ορισμένα κυβερνητικά νομοσχέδια. 

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Συνάντηση Κυριάκου Μητσοτάκη με την Ολγα Κεφαλογιάννη στο Μέγαρο Μαξίμου
Πηγή: eurokinissi
Ανάγνωση:

Στο Μέγαρο Μαξίμου βρέθηκε τη Δευτέρα, 8 Νοεμβρίου, η Όλγα Κεφαλογιάννη, όπου πραγματοποίησε συνάντηση με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη. Το γεγονός αποκτά μείζονα σημασία, δεδομένης της «απόστασης» που διατηρούσαν εδώ και αρκετό καιρό, διάστημα κατά το οποίο η βουλευτής Α΄ Αθηνών και πρώην υπουργός Τουρισμού είχε εκφράσει επιφυλάξεις και ενίοτε την αντίθεσή της σε ορισμένα κυβερνητικά νομοσχέδια.

Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό και φιλικό κλίμα ενώ η συζήτησή τους - πέρα από τις πολιτικές εξελίξεις - όπου η κυρία Κεφαλογιάννη φέρεται να εξέφρασε την πλήρη στήριξή της στον Κυριάκο Μητσοτάκη και την κυβέρνηση, επεκτάθηκε και σε προσωπικά θέματα και βέβαια στον ερχομό των διδύμων στη ζωή της. Κατά πόσο αυτό το τετ α τετ θα αποτελέσει προάγγελο εξελίξεων είναι άγνωστο, σε κάθε περίπτωση όμως ο πρωθυπουργός και η κορυφαία βουλευτής φαίνεται να διώχνουν τα όποια γκρίζα «σύννεφα» υπήρχαν στη σχέση τους και να βαδίζουν σε πορεία σύγκλισης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΟΛΓΑ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ