Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν συνεχίζει να εξοπλίζει στρατιωτικά την Τουρκία παρά την κατάρρευση της λίρας. Ο Τούρκος πρόεδρος κλείνει συμφωνίες για εξοπλιστικά προγράμματα με τη Γερμανία, αλλά και την Ισπανία να συνεχίζουν να παρέχουν στρατιωτικό υλικό στην Τουρκία. Παράλληλα, ο Ερντογάν ανακοίνωσε την εξαγωγή των πολεμικών του drone σε χώρες της Αφρικής όπως η Αιθιοπία, η Νιγηρία, το Μαρόκο.

Στο ΥΠΕΞ έλαβε χώρα σύσκεψη με την ανώτατη ηγεσία και αξιωματικούς της πολεμικής αεροπορίας, καθώς η τουρκική παραβατικότητα παραμένει αμείωτη. Η Ελλάδα πάντως, δεν μένει αμέτοχη στο εξοπλιαστικό ράλι και προχωρά με γοργούς ρυθμούς στην ενίσχυση του ελληνικού οπλοστασίου με μαχητικά αεροσκάφη και σύγχρονες φρεγάτες την ώρα που στην ανατολική Μεσόγειο εξελίσσονται οι γεωτρήσεις στην Κυπριακή ΑΟΖ και στην Άγκυρα επικρατεί εκνευρισμός για τις νέες ισορροπίες στο Αιγαίο που φέρνουν τα νέα όπλα που αγοράζει η Ελλάδα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA