Μενού
  • Α-
  • Α+

Την απόφασή του να μη στηρίξει την πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ κατά της κυβέρνησης, ανακοίνωσε ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής (διαγραφείς από τη ΝΔ), Κωνσταντίνος Μπογδάνος, ασκώντας όμως σφοδρότατη κριτική στην ασκούμενη κυβερνητική πολιτική και υποστηρίζοντας ότι η ΝΔ απογοητεύει τους ψηφοφόρους της.

«Εχουμε ιδεολογία και ηθική ραχοκοκαλιά. Μπορεί ως πιστός αντικομουνιστής να μην χωρώ στην ΝΔ, όμως δεν είμαι τυχοδιώκτης και οπορτουνιστής ή Ανεξάρτητος Ελληνας για να συμμαχήσω με τον ΣΥΡΙΖΑ», σημείωσε ο κ. Μπογδάνος χαρακτηρίζοντας «πρόκληση» να μιλάει η αξιωματική αντιπολίτευση για πολιτική προστασία».

Αναφερόμενος στην πρόσφατη κακοκαιρία σχολίασε πως «από αυτή την κυβέρνηση άλλα περιμέναμε», ενώ καυτηρίασε την επιλογή του νέου υπουργού Κλιματικής Κρίσης Χρήστου Στυλιανίδη λέγοντας πως: «η μεταγραφή αεροδρομίου δεν αποδείχθηκε σωστή» και υποστηρίζοντας ότι έπρεπε να παραιτηθεί.

Κατά τον ίδιο, ωστόσο, η ευθύνη δεν ανήκει μόνο στον κ. Στυλιανίδη «είναι αποτέλεσμα μιας νοοτροπίας της κυβέρνησης που μέρα με την μέρα απομακρύνεται από την κοινωνία. Είναι η νοοτροπία ενός διευθυντηρίου που κρύβει την αλήθεια από τον αρχηγό. Η ΝΔ έχει στεναχωρήσει πολύ κόσμο που μέχρι πρότινος την πίστευε πολύ» είπε σε άλλο σημείο».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA