ΠΟΛΙΤΙΚΗ
31/01/2022 13:01

Οικονόμου: Πέντε μέτρα στήριξης για τα νοικοκυριά που πλήττονται από την ακρίβεια

Πακέτο πέντε μέτρων για τη στήριξη των πολιτών ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου - Ποιους αφορά, ποιες προθεσμίες παρατάθηκαν - Ολη η δέσμη των μέτρων

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Οικονόμου: Πέντε μέτρα στήριξης για τα νοικοκυριά που πλήττονται από την ακρίβεια
Πηγή: Eurokinissi
Ανάγνωση:

Πέντε μέτρα στήριξης για τα νοικοκυριά που πλήττονται από το κύμα ακρίβειας που προκύπτει πρωτίστως από τις ανατιμήσεις στην ενέργεια, ανακοίνωσε ο Γιάννης Οικονόμου. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, υποστήριξε πως η κυβέρνηση, έχοντας πλήρη αντίληψη των ιδιαίτερων συνθηκών που επικρατούν σε ολόκληρο τον κόσμο κι αναπόφευκτα επηρεάζουν και τη χώρα μας, προχωρά σε νέες παρεμβάσεις για διευκόλυνση και στήριξη των πολιτών.

Video Loading...

Συγκεκριμένα:

  • Λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος για το πρόγραμμα ενεργειακής αναβάθμισης «Εξοικονομώ 2021», δίνεται από το υπουργείο Περιβάλλοντας νέα παράταση κατά 15 ημέρες στη διαδικασία υποβολής σχετικών αιτήσεων. Ετσι, η καταληκτική ημερομηνία μεταφέρεται για τις 15 Φεβρουαρίου.
  • Όσοι έχουν κάνει δηλώσεις μεταβίβασης και γονικής παροχής μπορούν να συντάξουν τα έγγραφα έως τις 31 Μαρτίου με τις παλιές αντικειμενικές αξίες.
  • Παρατείνεται μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου του 2022 η προθεσμία των ενοποιημένων ΚΑΔ για ρύθμιση χρεών έως και 72 δόσεις τόσο για την ΑΑΔΕ όσο και για τον ΕΦΚΑ.
  • Παράταση έως τις 31 Μαρτίου στη δυνατότητα ολοκλήρωσης μεταβίβασης ακινήτου μέσω μηχανικού χωρίς ταυτότητα κτιρίου.
  • Παράταση έως τις 15 Φεβρουαρίου η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για το επίδομα θέρμανσης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΕΠΙΔΟΜΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΓΟΝΙΚΗ ΠΑΡΟΧΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΟΦΕΙΛΩΝ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ - ΑΥΤΟΝΟΜΩ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ