Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος κατά την επίσκεψή του, έλαβε έναν κόκκινο σουγιά ως δώρο από επιχειρηματία στη Μηχανιώνα.
Διαβάστε ακόμη: Κυριάκος Μητσοτάκης: Στην τοξικότητα με φόντο τις εκλογές, απαντάμε με πρόγραμμα και έργα
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε το εργοστάσιο κατασκευής διχτυων «Δίοπας», όπου ξεναγήθηκε από τους επιχειρηματίες της επιχείρησης, Σίμο και Γιώργο Διαμαντίδη. Οταν, πάντως, η συνάντησή τους ολοκληρώθηκε, τότε ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης άνοιξε ένα καφετί χάρτινο φάκελο, από τον οποίο έβγαλε ένα κόκκινο σουγιαδάκι. Αυτό το μικρό σουγιαδάκι το έκανε δώρο στον πρωθυπουργό.
«Αν δεν κάθονται καλά ο Τσίπρας και ο Πολάκης, να τους ξυρίσετε», είπε απευθυνόμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη ο επιχειρηματίας της επιχείρησης, με τον πρωθυπουργό να δέχεται το δώρο αλλά να απαντά: «Οχι, όχι. Αυτά δεν χρειάζονται».
- Θανατηφόρο δυστύχημα στη Ρουμανία: Νεκροί Έλληνες οπαδοί του ΠΑΟΚ σε τροχαίο καθ' οδόν για Γαλλία
- Σαββίδης: «Τα παιδιά του ΠΑΟΚ είναι δικά μας παιδιά, δεν αφήνουμε κανέναν μόνο του»
- Tελικά πόσο κόστισε και πόσα έβγαλε ο «Καποδίστριας»;
- Ελένη Βουλγαράκη: Τέλος από το πλευρό του Φάνη Λαμπρόπουλου στο ραδιόφωνο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.