Την ακολουθία του Επιταφίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο Μεϊντάνι Χαλέπας παρακολούθησε απόψε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Τον πρωθυπουργό υποδέχθηκε στην είσοδο του ναού ο δήμαρχος Χανίων Παναγιώτης Σημανδηράκης. O κ. Μητσοτάκης συνοδευόταν από μέλη της οικογένειάς του, ενώ την ακολουθία του Επιταφίου παρακολούθησαν ακόμα, με τις οικογένειες τους, η βουλευτής Ντόρα Μπακογιάννη και ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.
Το Μεγάλο Σάββατο 23 Απριλίου, ο Πρωθυπουργός θα γιορτάσει την Ανάσταση του Θεανθρώπου σε κλειστό κύκλο και τη Δευτέρα του Πάσχα 25 Απριλίου, σύμφωνα με το πρόγραμμά του, θα επιστρέψει στην Αθήνα.
Δείτε φωτογραφίες από την παρουσία του Πρωθυπουργού στην ακολουθία του Επιταφίου:



- Ο Πούτιν τώρα τα 'βαλε με influencer του OnlyFans - Σάλος για τα 6 χρόνια φυλακή
- Αδιέξοδο για τη δολοφονία στο Αίγιο: Δεν βρέθηκε DNA, αίμα ή αποτυπώματα στα ρούχα του 65χρονου Ιταλού
- Στα μαχαίρια Λατινοπούλου - Παϊτέρης: «Μοιάζετε για γύφτισσα» – «Από γύφτο δεν περίμενα τίποτα καλύτερο»
- Έκρηξη στο κλιματιστικό: Πότε και γιατί γίνεται «ωρολογιακή βόμβα» η συσκευή
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.