Μενού
  • Α-
  • Α+

Συνεχίζονται οι προκλήσεις της Τουρκίας κατά της Ελλάδας. Σε νέες δηλώσεις που πραγματοποίησε ο κυβερνητικός εταίρος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Ντεβλέτ Μπαχτσελί, ισχυρίστηκε πως η επίσκεψη του Έλληνα πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην Ψέριμο αποτελεί «ξεκάθαρη πρόκληση» αλλά και «προβοκάτσια που που φέρνει μπροστά μας κάθε πιθανότητα». Επιπλέον είπε πως τα μηνύματα που έστειλε στην Άγκυρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης απευθυνόμενος στην Ε.Ε. και στις ΗΠΑ «είναι δείγμα πως κάθε ημέρα εκτείνεται το μέτωπο της εχθρότητας εναντίον μας».

Διαβάστε ακόμη: Νίκος Δένδιας: Εμείς δείχνουμε στους χάρτες τα σημεία της τουρκικής προκλητικότητας

Ακόμη, ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί αποκάλεσε την Ελλάδα πιόνι ιμπεριαλιστικών δυνάμεων: «Οι περισσότερες χώρες που νομίζουμε πως είναι σύμμαχοι μας έχον άμεση σχέση με την αυτονομιστική τρομοκρατική οργάνωση, είναι αγκαλιασμένοι μεταξύ τους. Τον αγώνα  ύπαρξης που δίνει η Τουρκία προσπαθούν να τον εμποδίσουν με τις τρομοκρατικές οργανώσεις αλλά και με την Ελλάδα που είναι το πιόνι των ιμπεριαλιστικών δυνάμεων».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA