Μενού
  • Α-
  • Α+

Τα κρούσματα του κορονοϊού παρουσίασαν ανοδική τάση το τελευταίο διάστημα, ωστόσο, τόσο η επιτροπή των λοιμωξιολόγων, όσο και η κυβέρνηση δεν εξετάζουν ως σενάριο την επαναφορά της υποχρεωτικότητας της μάσκας, τουλάχιστον στην παρούσα φάση. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου ρωτήθηκε σχετικά, καθώς υπήρξε μια αύξηση μολύνσεων από του Αγίου Πνεύματος κι έπειτα, ωστόσο, αυτή δεν είναι ανησυχητική και ήταν αναμενόμενη.

Ο Γιάννης Οικονόμου ξεκαθάρισε κατά την ενημέρωση των συντακτών τη Δευτέρα ότι «δεν είμαστε υπό σκέψη για επαναφορά υποχρεωτικότητας της μάσκας» και υπερθεμάτισε λέγοντας ότι «πουθενά στην ΕΕ δεν υπάρχει τέτοια φιλοσοφία. Οσοι νιώθουν πιο ευάλωτοι έχουν ευκαιρία να κάνουν ό,τι θεωρούν για περισσότερη προστασία.

Εχουμε ακόμα πολύ υψηλό τέστινγκ. Η σύσταση σε όσους αισθάνονται πιο ευάλωτοι είναι να χρησιμοποιούν τη μάσκα ή οποιοδήποτε άλλο μέτρο προστασίας».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA