Μενού
  • Α-
  • Α+

Σκληρή κριτική για τα μέτρα που θα εξαγγείλει στη ΔΕΘ ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ασκεί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας. «Δεν θέλεις κι άλλες υποσχέσεις που ΔΕΘα γίνουν ποτέ» είναι το κεντρικό σύνθημα σε σειρά από βίντεο που έχει αναρτήσει στον προσωπικό λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος κατηγορεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι έχει αθετήσει υποσχέσεις και τις εξαγγελίες του στις προηγούμενες ΔΕΘ.

Διαβάστε ακόμηΔΕΘ: Μέτρα με «άρωμα» εκλογών ανακοινώνει ο Μητσοτάκης - Συντάξεις, food pass και επιδότηση στο ρεύμα στο «πακέτο»

Στα βίντεο ασκείται κριτική για τις υποσχέσεις για λιγότερους φόρους, όταν, όπως αναφέρεται, οι πολίτες πλήρωσαν φέτος το πρώτο επτάμηνο 6 δισ. περισσότερα, τα 2,5 από το ΦΠΑ. Στο στόχαστρο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και οι αναφορές του κ. Μητσοτάκη για περιορισμό στο ελάχιστο των αυξήσεων ρεύματος. «Το 45% των καταναλωτών έχει ληξιπρόθεσμες οφειλές και οι απλήρωτοι λογαριασμοί φτάνουν το 1 δισ. ευρώ», αναφέρεται στο βίντεο. Κριτική ασκείται και για υποσχέσεις για μείωση της ανεργίας στους νέους. Η ανεργία των νέων είναι στο 36,8% αναφέρεται σε ένα από τα σποτ ενώ γίνεται λόγος και για αθέτηση υποσχέσεων στους συνταξιούχους, περισσότεροι από 2 εκατομμύρια έχασαν τα αναδρομικά τους, αναφέρεται στο βίντεο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA