Μενού
  • Α-
  • Α+

Για τον Αλέξη Τσίπρα, το bullying που έχει δεχτεί αλλά και τις δουλειές του σπιτιού μίλησε η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ είπε πως δεν μιλά καθόλου και σε περίπτωση που τον δει στον δρόμο δεν θα τον χαιρετήσει. Λέει πως δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση στη σχολή και για το bullying έφερε ως παράδειγμα τον Ευάγγελο Βενιζέλο που της είπε να τεκτονοποιήσει όταν τον εξέταζε για τη λίστα Λαγκάρντ. 

Διαβάστε ακόμη: Μητσοτάκης για Τουρκία: «Η Ελλάδα ό,τι είχε να πει, το είπε - Εχουν απέναντί τους Ευρώπη και συμμάχους»

Η εκπομπή που απολαμβάνει να παρευρίσκεται ως καλεσμένη είναι οι «Αταίριαστοι». «Με την Σία Κοσιώνη δεν μιλάμε. Εκτιμώ τον Γιώργο Παπαδάκη. Για τον Δημήτρη Οικονόμου ουδέν σχόλιο», ανέφερε η Ζωή Κωνσταντοπούλου στον ALPHA. Για την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου είπε πως είναι «σοκαριστική» και πως «πρέπει να υπάρχει ένα μέτρο στο πόσο προβάλλεται». Οσον αφορά τον Δημήτρη Λιγνάδη, είπε πως υπάρχει διαφορετική μεταχείριση από τη Δικαιοσύνη και αυτό την προβληματίζει.  

Από μικρή έβαζε πολλά πράγματα στο πρόγραμμά της και «έτσι τα κατάφερνα καλύτερα». Μέχρι την έκτη Δημοτικού ήθελε να γίνει δημοσιογράφος αλλά «συνειδητοποίησα πως με συνέπαιρνε το δίκαιο, η υπεράσπιση ανθρώπων. Επιλέγω τις δύσκολες υποθέσεις και τις λεγόμενες χαμένες υποθέσεις».  Η Ζωή Κωνσταντοπούλου λέει πως κάνει δουλειές του σπιτιού «αλλά όχι με την τακτικότητα που θα έπρεπε αλλά όλα τα κάνω όταν επιτρέπει ο χρόνος». Δηλώνει πως είναι ευσυγκίνητη και «συγκινούμαι σχεδόν πάντα στον κινηματογράφο και το θέατρο. Είναι ανέκδοτο με τους δικούς μου γιατί ξαφνικά τρίζει η καρέκλα και πάλι κλαίω». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA