Μενού
ntora-mpakogianni
Ντόρα Μπακογιάννη | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Για την υπόθεση του Ανδρέα Πάτση, αλλά και τα υπόλοιπα θέματα της επικαιρότητας, μίλησε η Ντόρα Μπακογιάννη στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ. Η βουλευτής της ΝΔ τόνισε πως το κόμμα της άργησε να κάνει την έρευνα για τον βουλευτή, ο οποίος επέλεξε "το χρήμα και όχι τη δόξα". «Σε αντίθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ η ΝΔ δεν διαγράφει για να τους πάρει πίσω έξι μήνες μετά. Δεν τον ξέρει τον Μητσοτάκη ο κύριος Πάτσης. Μπορούσε να είναι στα ψηφοδέλτια, από την ώρα που θα σταματούσε κάθε είδους τέτοια δραστηριότητα, για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους. Θα μπορούσε να επιλέξει τη δόξα, για να το πω ωμά, και όχι τα χρήματα», είπε η κ. Μπακογιάννη, ενώ παραδέχθηκε πως πράγματι υπήρξε καθυστέρηση και «δικαίως μας κατηγορούν για αυτό».

«Στην προκειμένη περίπτωση, ξέφυγε στη Νέα Δημοκρατία να κάνει την έρευνα εγκαίρως, αλλά από κει και πέρα, από την ώρα που το αντελήφθη, προχωράει η πλήρης έρευνα, η πλήρης διαλεύκανση του θέματος και ταυτόχρονα βεβαίως διεγράφη ο κ. Πάτσης από τη ΝΔ», ανέφερε. Επανέλαβε δε πως ο κ. Πάτσης δεν πρόκειται να επιστρέψει στο κόμμα. «Είναι αδύνατο αυτό με τον Κυριάκο Μητσοτάκη».  «Τα μεγάλα κόμματα έχουν και τα θέματά τους. Όσο είναι δυνατόν, κάνεις μια προσπάθεια για να τα προλάβεις», σχολίασε για το θέμα Πάτση. «Ισχύει το στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα. Κάποια μπορούν να σου ξεφύγουν στην πολιτική. Σημασία έχει να τα διορθώσεις και να έχεις τα μάτια σου 24 για να μη σου ξανατύχει κάτι τέτοιο», κατέληξε η κ. Μπακογιάννη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA