Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο ΣΥΡΙΖΑ διέγραψε κι απέπεμψε από τις τάξεις του ένα μέλος του, που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση του βιασμού της 12χρονης από τα Σεπόλια. Υστερα από το δημοσίευμα της εφημερίδας «Μπαμ», το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης επικοινώνησε με το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και επιβεβαίωσε ότι μέλος του κόμματος επικοινωνούσε μέσω των διαδικτυακών πλατφορμών με το κοριτσάκι κι αμέσως προχώρησε στις διαδικασίες διαγραφής του. Μάλιστα, εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση.

Σ' αυτήν αναφέρει τα εξής: «Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ από την πρώτη στιγμή της αποκάλυψης του φρικτού κυκλώματος στον Κολωνό διατύπωσε το αίτημα να έρθουν όλα στο φως μαζί με τα ονόματα όλων των εμπλεκομένων. Δυστυχώς η υπόθεση εξελίσσεται σε ένα γαϊτανάκι «αποκαλύψεων» και επιλεκτικών διαρροών που στέκονται εμπόδιο στην ουσιαστική διερεύνηση της υπόθεσης.

Προκειμένου να σταματήσει εδώ η προσπάθεια αποπροσανατολισμού και δημιουργίας εντυπώσεων ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ξεκαθαρίζει το εξής: μετά από επίσημη επικοινωνία με το Υ. ΠΡΟ. ΠΟ και την ενημέρωσή μας ότι μέλος του κόμματος ταυτοποιήθηκε να έχει επικοινωνήσει με το θύμα μέσα από ψηφιακή εφαρμογή, προχωρήσαμε στην άμεση διαγραφή του. Καμία ανοχή-καμία συγκάλυψη. Υπενθυμίζουμε ότι από την πρώτη στιγμή ζητήσαμε να μην υπάρξει καμία προσπάθεια συγκάλυψης για κανένα εμπλεκόμενο πρόσωπο. Οι επιλεκτικές διαρροές, με ευθύνη κυβέρνησης και αστυνομίας, καθώς και οι καθυστερήσεις όμως δεν μπορούν παρά να προκαλούν ανησυχία».

Τι λέει το ΥΠΡΟΠΟ

Υστερα από την ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ, πηγές προσκείμενες στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ανέφεραν ότι δεν έδωσαν στοιχεία στην επικοινωνία που είχαν με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, παρά μόνο τους ξεκαθάρισαν πως η υπόθεση βρίσκεται στην κυρία ανάκριση, τη χειρίζεται η ανακρίτρια και ότι εκείνη έχει στα χέρια της όλα τα στοιχεία της υπόθεσης.

Ο 54χρονος που μιλούσε 12 λεπτά με την 12χρονη για να την βιάσει

Στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι ο 54χρονος, φέρεται να συνομιλούσε επί 12 λεπτά για να βιάσει την ανήλικη μέσω εφαρμογής. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ταυτοποιήθηκε η διαδικτυακή διεύθυνση του και προέκυψε ότι έστειλε το κινητό του κοριτσιού σε ακόμη τρεις άνδρες, προφανώς παιδόφιλους. Σε επικοινωνία που είχε η εφημερίδα μαζί του φέρεται να υποστήριξε ότι «μπήκα στην πλατφόρμα για να μιλήσω με μία φίλη μου», ενώ τασσόταν υπέρμαχος της διαφάνειας στην υπόθεση, αναδημοσιεύοντας άρθρο του Αλέξη Τσίπρα για την φρικιαστική υπόθεση των Σεπολίων. Συγκεκριμένα στις 20/10/2022 είχε αναδημοσιεύσει στον λογαριασμό του στο Facebook, άρθρο του Αλέξη Τσίπρα για  «Το κορίτσι του Κολωνού που είναι δικό μας παιδί».

Χαρακτηριστικά το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «μπαμ» αναφέρεται σε «στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ» που «ψάρευε τη 12χρονη». Το δημοσίευμα προσέθετε ότι «ο 54χρονος συνομιλούσε επί 12 λεπτά για πληρωμένο σεξ με την ανήλικη μέσω ψηφιακής εφαρμογής» καθώς επίσης ότι «ταυτοποιήθηκε η διαδικτυακή διεύθυνσή του και προέκυψε ότι έστειλε το κινητό του κοριτσιού σε ακόμη τρεις άνδρες».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA