Τη στρατηγική προσέγγισης με τις χώρες της Βαλτικής επισφραγίζει η επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Βίλνιους σήμερα και στο Ταλίν αύριο. Ο πρωθυπουργός στις πρωτεύουσες της Λιθουανίας και της Εσθονίας θα έχει συναντήσεις με την πολιτική και πολιτειακή ηγεσία των δυο χωρών. Ο κ. Μητσοτάκης πραγματοποιεί την πρώτη του επίσκεψη στη Λιθουανία, μετά την αντίστοιχη της Λιθουανής πρωθυπουργού Ινγκριντα Σιμονιτέ στην Αθήνα τον Ιούλιο του 2021, ενώ υπενθυμίζεται η επίσκεψη της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου στο Ταλίν τον περασμένο Μάιο και το Βίλνιους τον περασμένο Ιούνιο.
Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να παρακολουθήσετε τις δηλώσεις του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και της πρωθυπουργού της Λιθουανίας Ingrida Šimonytė
- Τέμπη: Επείγουσα εντολή του Υπουργείου Μεταφορών να ελέγξει όλα τα καθίσματα στη Hellenic Train
- Τραγωδία στη Χίο: Πώς έγινε η θανατηφόρα σύγκρουση - Σε κρίσιμη κατάσταση οι τραυματίες σύμφωνα με τους γιατρούς
- Η ανατριχιαστική αποκάλυψη του Σόμπολου: «Με καλάζνικοφ όλοι, ακούω να έρχονται δίπλα μου - η σφαίρα δεν με πέτυχε»
- Συνεχίζεται η απεργία: Χωρίς ταξί Αθήνα και Θεσσαλονίκη την Τετάρτη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.