Καταδικάζει την επίθεση στο σπίτι του 'Αδωνι Γεωργιάδη ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του στην οποία επίσης προσθέτει: «Όσο για τα χυδαία σχόλιά του για τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και τον πρόεδρό του, τον ενημερώνουμε ότι δεν είναι ενοχλητικός, καθώς σε αντίθεση με τον κ. Μητσοτάκη που τον παρακολουθούσε, κανείς δεν τον παίρνει πλέον στα σοβαρά».
Την επίθεση στην οικία του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων καταδικάζει και το ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής, δια του εκπροσώπου Τύπου, Δημήτρη Μάντζου. Όπως σημειώνει σε ανάρτησή του στο Twitter, «καταδικάζουμε την αποψινή επίθεση στο σπίτι του Αδ. Γεωργιάδη. Η πολιτική αντιπαράθεση οφείλει να γίνεται με θέσεις και επιχειρήματα», υπογραμμίζει κλείνοντας ο Δ. Μάντζος.
- Ποιος είναι ο τραγουδιστής που δολοφονήθηκε στην Καρδίτσα
- Οι πρώτες προβλέψεις για τον καιρό του Πάσχα: Έρχονται χαμηλότερες θερμοκρασίες και βροχοπτώσεις
- Όταν η Λόλα Νταϊφά έλεγε ότι είδε τα κλεμμένα της κοσμήματα σε εκπομπή του Γιώργου Τσαγκαράκη
- Η Γέφυρα του Μάγκα στον Πειραιά που χώριζε δύο κόσμους
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.