Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στον ΑΝΤ1 και αναφερόμενος στην «παρέμβαση» του Ρουβίκωνα στο σπίτι του, είπε ότι είχε αποχωρήσει από το σπίτι του μαζί με τη σύζυγο του για να πάνε σε μια κοινωνική εκδήλωση, όταν μετά από λίγα λεπτά τον πήραν τηλέφωνο τα παιδιά του και φοβισμένα τον ενημέρωσαν για ότι είχε συμβεί. «Είχα αναχωρήσει με τη σύζυγό μου και μας πήραν τηλέφωνο τα παιδιά επειδή τρομάξανε. Ήταν περίπου 40 άτομα με κουκούλες που φώναζαν και πέταξαν τρικάκια και μακαρόνια μέσα στο σπίτι».

Για την ανάρτησή του, μέσω της οποίας συνέδεσε τον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ με τον Ρουβίκωνα επισήμανε τα εξής: «Μην κάνουμε ότι πέφτουμε από τα σύννεφα. Όποιος πολιτικός στοχοποιείται με τον ΣΥΡΙΖΑ, μετά από λίγες ώρες ο Ρουβίκωνας κάνει επίθεση. Πού ήταν οι επιθέσεις επί ΣΥΡΙΖΑ;»

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Για τις ανακοινώσεις από τα κόμματα της αντιπολίτευσης, τόνισε: «Χαίρομαι πολύ που καταδίκασαν ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ την επίθεση και μένω εκεί. Προσπερνώ τις αναρτήσεις Πολάκη. Μπορούμε να κάνουμε πολιτική αντιπαράθεση, αλλά όχι να μας παραβιάζουν τα σπίτια, γιατί δεν είμαστε μόνο πολιτικοί, αλλά και γονείς». Τέλος και μεταξύ άλλων, παρατήρησε ότι «ο Ρουβίκωνας χειρίζεται έξυπνα ότι κάνει. Φτάνοντας μέχρι την είσοδο των σπιτιών κινείται στα όρια και οι νομικές συνέπειες είναι είτε ανύπαρκτες, είτε ελάχιστες για αυτούς που το κάνουν», ενώ απαντώντας σε σχετική ερώτηση είπε ότι «είναι γνωστή η σχέση του ΣΥΡΙΖΑ με την άκρα Αριστερά και η κάλυψη που της παρέχει».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA