Μενού
nikos-androulakis-eua-kaili
Νίκος Ανδρουλάκης, Εύα Καϊλή | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Η Εύα Καϊλή «λειτουργούσε ως Δούρειος Ιππος της Νέας Δημοκρατίας για την παράταξή μας στο ευρωκοινοβούλιο», σχολίασε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης στη «σκιά» του Qatargate. Η φερόμενη εμπλοκή της κυρίας Καϊλή στο σκάνδαλο οδήγησε στη διαγραφή της από το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, με τον πρόεδρο να σχολιάζει πως η προσαγωγή της «ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι». 

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο κ. Ανδρουλάκης σχολίασε πως η κυρία Καϊλή είχε αποκαλέσει «εργασιακό παράδεισο» το Κατάρ, δήλωση που τον βρίσκει «κάθετα αντίθετο». Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ υποστήριξε πως «το σύστημα εξουσίας του κ. Μητσοτάκη έχει απίστευτο θράσος και χρησιμοποίησε την Εύα Καϊλή για το θέμα της παρακολούθησής μου στο ευρωκοινοβούλιο».

«Από τις 26 Ιουλίου και μετά με οδήγησε να πάρω μία απόφαση για να πάρω αποστάσεις από την Εύα Καϊλή. Από τη στιγμή που κατήγγειλα την υπόθεση για το Predator η κυρία Καϊλή έλεγε πως είναι κάτι σύνηθες και έχει συμβεί και σε άλλους», είπε ο Νίκος Ανδρουλάκης και αποκάλυψε πως είχε ενημερώσει πως η κυρία Καϊλή δεν θα ήταν ξανά υποψήφια με το ΠΑΣΟΚ: «Από το Σεπτέμβριο είχα πει ότι η κυρία Καϊλή δεν θα είναι ξανά υποψήφια».

Ανδρουλάκης: Εγώ δεν καλύπτω κανέναν, όπως ο κ. Μητσοτάκης με τον ανιψιό του

Ο κ. Ανδρουλάκης επιτέθηκε ξανά στον πρωθυπουργό, αλλά και στον Αλέξη Τσίπρα λέγοντας «εγώ δεν καλύπτω κανέναν, όπως κάνει ο κ. Μητσοτάκης με τον ανιψιό του και ο κ. Τσίπρας με τον Νίκο Παππά». «Από τη μία μπράβο στην κυρία Καϊλή από τον κ. Γεωργιάδη και κ. Γρηγοριάδη και τώρα η ΝΔ προσπαθεί να εργαλειοποιήσει την υπόθεση με τις παρακολουθήσεις», τόνισε.