Τα βελγικά Μέσα κάνουν λόγω για προφυλάκιση της Εύας Καϊλή, με τις κατηγορίες για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, ξέπλυμα βρώμικου χρήματος και διαφθορά έπειτα από την απόφαση της εισαγγελίας του Βελγίου. Στην επίσημη ανακοίνωση των βελγικών Αρχών δεν γίνεται αναφορά στα ονόματα ωστόσο στα ΜΜΕ της χώρας αυτά έχουν διαρρεύσει.
Παράλληλα, όπως αναφέρει η Le Soir ανάμεσα στα πρόσωπα που έμειναν ελεύθερα είναι και ο πατέρας της Ελληνίδας πολιτικού. Ο ίδιος είχε συλληφθή την περασμένη παρασκευή καθώς φερόταν να προσπαθούσε να διαφύγει έχοντας στην κατοχή του έναν χαρτοφύλακα γεμάτο χρήματα και ενώ είχε γνώση για τις εξελίξεις και τις έρευνες στο σπίτι της κόρης του.
- Η απελευθέρωση των γαλάζιων βουλευτών, η επιστροφή του Ντάισελμπλουμ και το mea culpa του Αλέξη Τσίπρα
- Αμαλιάδα: Μυστήριο με τον θάνατο 48χρονης - Εντοπίστηκε νεκρή στο σπίτι άνδρα που τη φιλοξενούσε
- Αποκάλυψη Λιάγκα: «Μου την έπεσε ο καθηγητής που μου έκανε ιδιαίτερα, ήμουν 16 - Ο πατέρας μου δεν με πίστεψε»
- Καιρός την Πρωτομαγιά: Πέφτει η θερμοκρασία έως και 13 βαθμούς - Πότε επιστρέφει η άνοιξη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.