Μενού
cosmote
Cosmote | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

«Δεν ισχύει σε καμία περίπτωση ότι παρεμποδίστηκε το έργο της Αρχής, ούτε ότι αμφισβητήθηκε η αρμοδιότητά της», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η COSMOTE, σχετικά με δημοσίευμα για τις παρακολουθήσεις και τονίζει πως «σε κάθε περίπτωση ο έλεγχος προχώρησε απρόσκοπτα και συνεχίζεται». 

Το δημοσίευμα του Euractiv κάνει λόγο για «παρεμπόδιση έρευνας» από τον Αρειο Πάγο στο θέμα των παρακολουθήσεων από την ΕΥΠ. Ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία κάλεσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να απαντήσει για τις παρακολουθήσεις. Από την πλευρά της η COSMOTE αναφέρει στην ανακοίνωσή της: 

«Σε συνέχεια δημοσιευμάτων που αναφέρονται στην COSMOTE και σε σχετικό έλεγχο της ΑΔΑΕ, η εταιρεία διευκρινίζει ότι δεν ισχύει σε καμία περίπτωση ότι παρεμποδίστηκε το έργο της Αρχής, ούτε ότι αμφισβητήθηκε η αρμοδιότητά της. Η COSMOTE εξέφρασε προβληματισμό για την διαδικασία του ελέγχου, καθώς ο σχετικός νόμος έχει αλλάξει πρόσφατα. Σε κάθε περίπτωση ο έλεγχος προχώρησε απρόσκοπτα και συνεχίζεται. Η COSMOTE συνεργάζεται πάντα με όλες τις αρμόδιες Αρχές σύμφωνα με το Σύνταγμα και τους νόμους».