Ο δήμαρχος Ιάσμου Οντέρ Μουμίν σε συνέντευξη του σε ραδιοφωνικό σταθμό, επιτέθηκε στον βουλευτή της ΝΔ και πρώην υπουργό Ευριπίδη Στυλιανίδη. Συγκεκριμένα, μιλώντας στα «Παραπολιτικά 90,1» ο Οντέρ Μουμίν υπεραμύνθηκε των ως τώρα ενεργειών του λέγοντας ότι οι ανακλήσεις των υπηρεσιακών και αιρετών παραγόντων στο δήμο Ιάσμου Ροδόπης έγιναν για «λόγους εθνικής ασφάλειας και δημοσίου συμφέροντος».
Μάλιστα συσχέτισε ορισμένους από τους παυθέντες από τα καθήκοντά τους με την «Παγκόσμια Τρομοκρατική Οργάνωση FETΟ και την εγχώρια Εγκληματική Οργάνωση ΕΥΡ-ΑΚΗ». Στη δημοσιογραφική επισήμανση ότι η FETO χαρακτηρίζεται ως τρομοκρατική οργάνωση μόνο από την Άγκυρα και το καθεστώς Ερντογάν και πως ΗΠΑ, ΕΕ και ελληνική κυβέρνηση δεν κατατάσσουν την εν λόγω οργάνωση στις τρομοκρατικές οργανώσεις, ο Όντερ Μουμίν επέμεινε στην άποψή του υποστηρίζοντας ότι δεν εκφράζει τις θέσεις της τουρκικής κυβέρνησης αλλά προσωπικές απόψεις.
Επίθεση κατά πάντων
Ωστόσο, σχολίασε ότι «κακώς φυλάνε τον Γκιουλέν, έχει σκοτώσει ανθρώπους», επαναλαμβάνοντας παράλληλα ότι είναι Έλληνας δήμαρχος με «πιστή υπακοή στο σύνταγμα και στους νόμους του κράτους» και δεν έχει κάνει έκνομες ενέργειες όπως ανέφερε.
Ειδικότερα για τον κ. Στυλιανίδη ο δήμαρχος Ιάσμου ανέφερε ότι «ο Ευριπίδης Στυλιανίδης -αυτή είναι η εκτίμησή μου και θα καταθέσω στοιχεία στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου- ότι είναι ο επικεφαλής της εγχώριας εγκληματικής οργάνωσης».
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.