Την αντίδραση του δικηγόρου, Μιχάλη Δημητρακόπουλου, προκάλεσε η δήλωση της Μαρίνας Πατούλη σχετικά με την προφυλακισμένη για την υπόθεση του Qatar Gate, Εύα Καϊλή, η οποία ισχυρίστηκε ότι έχει ακούσει ότι η πρώην αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και Ευρωβουλευτής είναι έγκυος.
Ο κ. Δημητρακόπουλος απάντησε σχετικά με τις φήμες, αναφέροντας ότι τα όσα ακούστηκαν από την κα Πατούλη είναι ψευδή και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, του Alpha και της εκπομπής «Super Katerina» ο δικηγόρος της Ευρωβουλευτού εν Ελλάδι κατέστησε σαφές ότι δεν υπάρχει καμία επαφή με την πραγματικότητα αυτή η φήμη.
Πιο συγκεκριμένα η κα Πατούλη δήλωσε: «Η αλήθεια είναι ότι ως γυναίκα και ως άνθρωπο με έχει στεναχωρήσει πάρα πολύ αυτό και με λυπεί γιατί η Εύα είναι ένα φωτεινό πρόσωπο. Θέλω να πω ως γυναίκα ότι έχει το σύντροφό της και ακούγεται ότι είναι έγκυος, στηρίζω και στεναχωριέμαι με όλο αυτό που έχει συμβεί.
- Τζάστιν και Χέιλι Μπίμπερ: Στο Κρανίδι Αργολίδας για διακοπές το διάσημο ζευγάρι
- Γλυφάδα: Ο «ενδιάμεσος κρίκος» μεταξύ ισοβίτη και 30χρονου – Τι εντόπισαν οι αρχές στο σπίτι του
- Δολοφονία στη Σύρο: Τι υποστήριξε ο δράστης - «Δεν τα πιστεύω αυτά για το παιδί μου», λέει η μητέρα της διασώστριας
- Η χειρότερη δουλειά στο Χόλιγουντ είναι και η πιο ελκυστική
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.