Μενού
Kaili
Εύα Καϊλή | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

«Εσπασαν» οι Βέλγοι δικαστές και όπως ανακοίνωσε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, θα επιτρέψουν στην Εύα Καϊλή να δει την 23 μηνών κόρη της αύριο Παρασκευή (6/1) μέσα στις φυλακές του Χάρεν και για τρεις ώρες. Αυτή θα είναι και η πρώτη συνάντηση της Ελληνίδας ευρωβουλευτή με την κόρη της από τις 9 Δεκεμβρίου που συνελήφθη από τις βελγικές Αρχές για την εμπλοκή της στο σκάνδαλο χρηματισμού Qatar Gate που έχει συγκλονίσει το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Αξίζει να σημειωθεί πως η πρώην αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου είχε καταθέσει διπλό αίτημα, μέσω του δικηγόρου της Μιχάλη Δημητρακόπουλου να δει το παιδί της στη φυλακή ή μέσω Skype όσο είναι με τον παππού της αλλά αμφότερα τα αιτήματα είχαν απορριφθεί.

Πάντως, με την απόρριψη αρχικά του αιτήματος να την επισκέπτεται η κόρη της, η Εύα Καϊλη είχε ξεσπάσει μέσα από τις φυλακές. «Βασανίζομαι. Είναι άδικο αυτό. Δεν αντέχω. Καταρρέω. Τι τους φταίει η μικρή και την κρατάνε μακριά μου» ανέφερε χαρακτηριστικά στο Star η πρώην αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Μάλιστα, η πλευρά της Εύας Καϊλη υποστηρίζει ότι χρησιμοποιούν το παιδί ως μοχλό πίεσης ώστε να «σπάσει» η πρώην ευρωβουλευτής.