Μενού
niki-kerameos
Νίκη Κεραμέως | eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Ηλεκτρονική πλατφόρμα που θα επιτρέπει ανώνυμες καταγγελίες για περιστατικά βίας στα σχολεία, προβλέπει νέο νομοσχέδιο που θα παρουσιάσει την προσεχή Παρασκευή στο υπουργικό συμβούλιο, η Νίκη Κεραμέως. Η υπουργός Παιδείας είπε πως το νομοσχέδιο θα περιλαμβάνει πρόσθετα μέτρα κατά του bullying που έρχονται να προστεθούν σε όσα έχουν ήδη ληφθεί όπως η παρουσία ψυχολόγων στα σχολεία.

«Να βοηθήσουμε τα παιδιά στο να μιλήσουν να μοιραστούν κάτι που τους προβληματίζει είτε αφορά στα ίδια τα παιδιά είτε έναν φίλο τους έναν συμμαθητή τους», τόνισε η Νίκη Κεραμέως στον ΣΚΑΪ. Η υπουργός Παιδείας είπε πως άμεσα θα ξεκινήσει το τρίτο στάδιο αξιολόγησης των εκπαιδευτικών που αφορά 170.000 δασκάλους και καθηγητές.

Σύμφωνα με την Νίκη Κεραμέως, οι εκπαιδευτικοί θα αξιολογούνται για το γνωστικό και παιδαγωγικό τους αντικείμενο από τον διευθυντή του σχολείου, τον σύμβουλο της εκπαιδευτικής κοινότητας καθώς και τον σύμβουλο ειδικότητας. Πρόκειται για το τρίτο στάδιο της αξιολόγησης, καθώς το πρώτο αφορά το εκπαιδευτικό σύστημα, το δεύτερο τη σχολική κοινότητα και το τρίτο την ατομική αξιολόγηση περίπου 170.000 εκπαιδευτικών. Η Νίκη Κεραμέως, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για αυξήσεις στους μισθούς των εκπαιδευτικών.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA