Στην υπόθεση του Παύλο Πολάκη αναφέρθηκε ο Αδωνις Γεωργιάδης υποστηρίζοντας πως την ευθύνη έχει ο Αλέξης Τσίπρας διότι «γέννησε αυτό το τέρας». Ο υπουργός Ανάπτυξης σημείωσε επίσης πως έστω και καθυστερημένα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ορθώς διαγράφει τον βουλευτή Χανίων, αλλά «θα δυσκολευτεί να διαγράψει και τον “πολακισμό” στον ΣΥΡΙΖΑ».
«Θα το λουστεί τώρα», πρόσθεσε ο Άδωνις Γεωργιάδης, αναφερόμενος στον Αλέξη Τσίπρα. «Όταν είδα την επίμαχη ανάρτηση του Παύλου Πολάκη στο Facebook, μου ήρθε στο μυαλό το σύνθημα “αίμα, τιμή, Χρυσή Αυγή”», είπε ο Αδωνις Γεωργιάδης. Ταυτόχρονα επιτέθηκε εκ νέου στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντα πως υποδαυλίζει τον «πολακισμό» στο κόμμα του, διότι ουσιαστικά υπονοεί ότι οι δικαστές που καταδίκασαν τον Νίκο Παππά στο ειδικό δικαστήριο ήταν «πιασμένοι». Ο κ. Γεωργιάδης επεσήμανε πως ο κ. Τσίπρας δεν αποσύρει τον κ. Παππά από τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ για τις εθνικές εκλογές, συνεχίζοντας να τον στηρίζει μετά την «ντροπιαστική καταδίκη».
- Αμπελόκηποι: Πώς αποκαλύφθηκε το γηροκομείο κολαστήριο - Ηλικιωμένες ζούσαν σε άθλιες συνθήκες
- Αποκάλυψη Λιάγκα: «Μου την έπεσε ο καθηγητής που μου έκανε ιδιαίτερα, ήμουν 16 - Ο πατέρας μου δεν με πίστεψε»
- Ιταλοί και Γάλλοι σε σοκ: Οι 5 ελληνικές περιοχές που «άλωσαν» το Top 10 της παγκόσμιας γαστρονομίας
- Φωτιά στο Ίλιον: Κάηκαν κατοικίες - Μάχη να μην επεκταθεί σε διπλανά κτίρια
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.