Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Παύλος Πολάκης θα είναι υποψήφιος στις εκλογές του 2023 με τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, μετά από ομόφωνη απόφαση της Πολιτικής Γραμματείας. Και ενώ δεν πρόλαβε να γίνει η σχετική ανακοίνωση, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός άνοιξε... διαδικτυακά μέτωπα με τον Αδωνι Γεωργιάδη και τον Νίκο Χατζηνικολάου, με τον υπουργό Ανάπτυξης να αναφέρει πως «θα γελάσουμε πολύ με αυτόν». 

Ολα ξεκίνησαν όταν ο Αδωνις Γεωργιάδης έγραψε «είχα πολλές φορές πει όλο αυτό το διάστημα ότι προσωπικά δεν πιστεύω "ότι ο Τσίπρας θα αφήσει τον Πολάκη… είναι μεταξύ τους όπως το νύχι με το κρέας". Σήμερα απλά ολοκληρώθηκε το θέατρο».

adonis

«Φτιάξε καλάθι μπακαλιάρου εσύ και βρες δικηγόρους για τότε που θα διευκρινίζουμε τα αδιευκρίνιστα…», απάντησε ο Παύλος Πολάκης. 

polakis

Ο Αδωνις Γεωργιάδης προχώρησε στη συνέχεια σε μία νέα ανάρτηση, στην οποία δημοσιεύει τα tweets του Παύλου Πολάκη και του Νίκου Χατζηνικολάου, γράφοντας πως «μου είχε περάσει από το μυαλό η ιδέα ότι στη συμφωνία επιστροφής @pavpol2222 στον ΣΥΡΙΖΑ θα του έπαιρναν και τα κινητά, ειδικά τις μεταμεσονύκτιες ώρες…., τελικά έκανα λάθος οπότε έχουμε να δούμε πολλά επεισόδια ακόμη. Κοινώς θα γελάσουμε πολύ με αυτόν…».